Pipper Flessenreiniger & Baby Afwasmiddel – Ecologisch én Hypoallergeen – Hypoallergeen gecertificeerd – 100% vrij van toxines – Biologisch afbreekbaar – 500ml

11.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901976179978 Categorie:

Beschrijving

Pipper baby afwasmiddel en flessenreiniger is veilig voor jouw baby en reinigt effectief alle soorten melkresten. Met onze unieke formule krijgt jouw kindje het allerbeste.
De geur is fijn en zacht door het gebruik van natuurlijke essentiële oliën. Omdat onze ingrediënten allemaal natuurlijk en eetbaar zijn, kan je onze flessenreiniger ook gebruiken voor de afwas en het verwijderen van pesticiden van groenten en fruit.
Onze natuurlijke én biologische ingrediënten zijn geselecteerd op antibacteriële en ontvettende werking. Daarnaast zijn alle ingrediënten van deze flessenreiniger hypoallergeen gecertificeerd. Dit betekent dat dit product geen bekende allergenen bevat. Hierdoor is het gebruik goedgekeurd voor iedereen, zelfs de kleinsten.
Wij gebruiken GEEN SLS, SLES, kleurstoffen, microplastics, synthetische parfum, toxines en reinigers op basis van aardolie. Door schoon te maken met Pipper bescherm je dus op een milieuvriendelijke manier de gezondheid van je kinderen én je omgeving. Zo ga je het ontwikkelen van allergieën, eczeem en huidirritaties tegen. Met Pipper draag je bij aan een gezonde toekomst.
Schoon met de kracht van ananas! De natuurlijke basis van ons wasmiddel is ananas. Wij fermenteren de vruchten in speciale ketels. Na een tijd blijven hier superschone en krachtige reinigingscomponenten achter. Dit is een volledig natuurlijk proces. Doordat deze stoffen uit de natuur gehaald worden zijn ze allemaal volledig biologisch afbreekbaar. Dankzij ananas is Pipper bewezen één van de aller krachtigste en natuurlijke wasmiddelen. Wij maken vaak zelfs beter schoon dan chemische middelen.
Veilig voor iedereen! Onze natuurlijke én biologische ingrediënten zijn geselecteerd op schoonmaak kracht en kleurbehoud. Daarnaast zijn alle ingrediënten van dit wasmiddel hypoallergeen gecertificeerd. Dit betekent dat dit wasmiddel geen bekende allergenen bevat. Hierdoor is het gebruik veilig voor iedereen, zelfs de kleinsten.
Geen schadelijke ingrediënten! Wij gebruiken GEEN optische witmakers, kleurstoffen, microplastics, synthetische parfum, chemicaliën en reinigers op basis van aardolie in ons natuurlijke wasmiddel. Door te wassen met Pipper bescherm je dus op een milieuvriendelijke manier de gezondheid van jezelf en je dierbaren. Zo ga je het ontwikkelen van allergieën, eczeem en huidirritaties tegen. Door te wassen met Pipper draag je bij aan een gezonde toekomst.
Pipper – Leef Schoon – Leef Gezond Biologisch afbreekbaar
Volledig biologisch afbreekbaar, 90% zelfs al binnen een maand!
Hypoallergeen en irritatievrij
Vrij van alle bekende allergenen en irriterende stoffen!
Natuurlijke ingrediënten
Natuurlijke en plantaardige ingrediënten, 100% vegan!
Vrij van dierproeven
Niet getest op dieren, 100% lief voor mens en dier!
Vrij van parfum
Alleen 100% natuurlijke en hypoallergene geuren uit de beste etherische oliën!
Vrij van schadelijke chemicaliën
100% veilig en niet schadelijk voor jou en het milieu!
Inhoud: 500ml
Geur: Soft Citrus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pipper Flessenreiniger & Baby Afwasmiddel – Ecologisch én Hypoallergeen – Hypoallergeen gecertificeerd – 100% vrij van toxines – Biologisch afbreekbaar – 500ml” te beoordelen