Pipper Allesreiniger – Ecologisch én Hypoallergeen – Antibacterieel – Geschikt voor alle ondergronden – Biologisch afbreekbaar – Parfumvrij – 800ml

11.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901976179949 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de natuurlijk én hypoallergeen allesreiniger van Pipper. Het is gemaakt van ananas en volledig biologisch afbreekbaar.
Met onze ecologische allesreiniger speciaal maak je alle ruimtes en ondergronden in huis makkelijk schoon. Je kan haar veilig gebruiken voor je keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer en toilet. Wil je even snel het aanrecht of de eettafel schoonmaken? Daarvoor hebben wij speciaal een super handige allesreiniger spray ontwikkeld. Alle ingrediënten zijn altijd 100% biologisch afbreekbaar. De natuurlijke formule is vrij van schadelijke en irriterende stoffen. Met de superkracht uit ananas wordt jouw huis pas écht schoon en fris.
Schoon met de kracht van ananas! De natuurlijke basis van ons wasmiddel is ananas. Wij fermenteren de vruchten in speciale ketels. Na een tijd blijven hier superschone en krachtige reinigingscomponenten achter. Dit is een volledig natuurlijk proces. Doordat deze stoffen uit de natuur gehaald worden zijn ze allemaal volledig biologisch afbreekbaar. Dankzij ananas is Pipper bewezen één van de aller krachtigste en natuurlijke wasmiddelen. Wij maken vaak zelfs beter schoon dan chemische middelen.
Veilig voor iedereen! Onze natuurlijke én biologische ingrediënten zijn geselecteerd op schoonmaak kracht en kleurbehoud. Daarnaast zijn alle ingrediënten van dit wasmiddel hypoallergeen gecertificeerd. Dit betekent dat dit wasmiddel geen bekende allergenen bevat. Hierdoor is het gebruik veilig voor iedereen, zelfs de kleinsten.
Geen schadelijke ingrediënten! Wij gebruiken GEEN optische witmakers, kleurstoffen, microplastics, synthetische parfum, chemicaliën en reinigers op basis van aardolie in ons natuurlijke wasmiddel. Door te wassen met Pipper bescherm je dus op een milieuvriendelijke manier de gezondheid van jezelf en je dierbaren. Zo ga je het ontwikkelen van allergieën, eczeem en huidirritaties tegen. Door te wassen met Pipper draag je bij aan een gezonde toekomst.
Samen gaan we voor 100% duurzaam!
Pipper – Leef Schoon – Leef Gezond Biologisch afbreekbaar
Volledig biologisch afbreekbaar, 90% zelfs al binnen een maand!
Hypoallergeen en irritatievrij
Vrij van alle bekende allergenen en irriterende stoffen!
Natuurlijke ingrediënten
Natuurlijke en plantaardige ingrediënten, 100% vegan!
Vrij van dierproeven
Niet getest op dieren, 100% lief voor mens en dier!
Vrij van parfum
Alleen 100% natuurlijke en hypoallergene geuren uit de beste etherische oliën!
Vrij van schadelijke chemicaliën
100% veilig en niet schadelijk voor jou en het milieu!
Inhoud: 800ml
Geur: Groovy Lavender (lavendel)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pipper Allesreiniger – Ecologisch én Hypoallergeen – Antibacterieel – Geschikt voor alle ondergronden – Biologisch afbreekbaar – Parfumvrij – 800ml” te beoordelen