Panelwash zonnepaneelreiniger – 1L geconcentreerd – Nano coating zonnepanelen – Rendement verhogend – Biologisch Afbreekbaar – Lage Zuurgraad

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703902123066379 Categorie:

Beschrijving

Panelwash zonnepaneelreiniger is hét reinigingsmiddel dat ervoor zorgt dat uw opbrengst door het dak gaat!
Verlengt de levensduur van uw systeem
Verhoogt uw rendement
Verkort uw terugverdientijd
Waarom zonnepanelen schoonmaken? Het periodiek schoonmaken van zonnepanelen wordt vaak vergeten. Tijdens de verkoop van panelen wordt er vaak gezegd dat er geen omkijk meer is na de aanschaf. Waarom zonnepanelen schoonmaken?
Voorkom mos vorming in de kitranden
Zorg voor een hogere opbrengst
Voorkom regenwater in uw panelen
Voorkom ”hotspots”
Snellere terugverdientijd
Verleng de levensduur van uw systeem
Laat de zon binnen, houdt het vuil buiten! Panelwash is hét reinigingsmiddel voor zonnepanelen. Het product is biologisch afbreekbaar en beschadigt de omliggende natuur daardoor niet.
Daarnaast heeft Panelwash een lage zuurgraad. Zo blijft de beschermlaag die al op de zonnepanelen ligt onaangetast.
Panelwash is niet alleen een reinigingsmiddel. Ons product laat ook een beschermlaag achter die een vuilafstotend is. De laag is enkele moleculen dik en zorgt ervoor dat het zonlicht de cellen ongehinderd bereikt!
Hoe maak je zonnepanelen schoon?
1. Kies voor een kouder moment
S ‘ochtends, s ‘avonds of op iets koudere dagen is het beste moment om zonnepanelen schoon te maken. Overdag wanneer de zon op uw zonnepanelen schijnt kan uw systeem erg warm worden, wanneer u op dat moment koud water op het systeem aanbrengt kan de plotselinge temperatuur verschil beschadiging opleveren.
2. Kies het juiste gereedschap
Zolang het maar zacht is! Een schuurspons of een hoge drukspuit is absoluut afgeraden wanneer u zonnepanelen schoonmaakt. De reden hiervoor is dat zonnepanelen zelf ook een beschermend laagje hebben over het glas. Met ruw schoonmaakgereedschap kunt u deze laag beschadigen.
U kunt daarentegen gebruik maken van een telescoopborstel, microvezel doek of een zachte spons om het schoonmaak product aan te brengen. Een telescoopborstel is handig, want in sommige gevallen kunt u schoonmaken terwijl u op de grond blijft staan.
3. Verdun Panelwash 1:10 Net zoals je af en toe water bij de wijn moet doen moet er ook water bij Panelwash. Panelwash is net zoals veel andere schoonmaakmiddelen voor zonnepanelen een geconcentreerd product. Dit betekent dat u water moet toevoegen.
Verdun de Panelwash zonnepaneelreiniger tot maximaal 1:10 voor een optimaal effect. Een 1 Liter fles Panelwash is goed voor 1 volle standaard maat emmer water.
4. Breng het aan Breng de verdunde oplossing aan op de zonnepanelen. Spendeer vooral wat extra aandacht aan de onderste helft van uw zonnepanelen. Op de onderste helft van de zonnepanelen hoopt zich vaak de meeste vuil op. Dit komt doordat regen het vuil naar beneden spoelt.
Dit opgehoopte vuil kan mos vorming veroorzaken en daardoor kunnen de kit randen kapot gaan. Kapotte kitranden kunnen ervoor zorgen dat er water in de zonnepanelen komt.
5. Spoel af met water Nadat u de zonnepanelen schoon heeft, spoelt u uw panelen af met water. Voor een compleet streep loos effect kunt u gebruik maken van ontkalkt- osmose water. Het water dat bij ons uit de kraan komt heeft allerlei deeltjes in zich zitten. Wanneer het water opdroogt worden net zoals bij regenwater (dat stofdeeltjes meeneemt uit de lucht) de deeltjes achtergelaten. Osmose water is compleet vrij van deze deeltjes en droogt daarom streep loos op!
Bij het afspoelen van de panelen ziet u onze unieke polymeercoating te werk gaan! Het water zal bij het afspoelen namelijk opbreken. Dit komt omdat de beschermlaag die Panelwash achterlaat zowel water als vuil afstotend is.
Zo blijven uw zonnepanelen nog langer schoon!
Voor meer informatie ga naar: https://www.panel-wash.com/

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panelwash zonnepaneelreiniger – 1L geconcentreerd – Nano coating zonnepanelen – Rendement verhogend – Biologisch Afbreekbaar – Lage Zuurgraad” te beoordelen