O.S Exclusives Tapijtreiniger – Tapijtreiniger Stofzuiger Nat En Droog – Vlekkenreiniger Auto – 20 liter / 1300 Watt / 240 Volt

592.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703901384050876 Categorie:

Beschrijving

Ben je het beu om je tapijt elke week naar de wasserette te brengen voor een schoonmaakbeurt? Met behulp van deze tapijtstofzuiger behoudt u de frisse uitstraling en het gevoel van uw tapijt. Deze stofzuiger maakt het reinigen van uw tapijten gemakkelijker en sneller dan ooit dankzij de sterke zuigkracht en de instelbare borstelhoogte. Met zijn gestroomlijnde, eigentijdse stijl en reeks hulpstukken kun je elke rommel aan. Uw tapijten blijven langer schoon dankzij het vermogen van de filters om stof, vuil en allergenen op te vangen. Bovendien is het lichtgewicht en draagbaar, zodat u uw tapijten snel en effectief kunt reinigen.
Werken met tapijtreiniger:
Zorg ervoor dat het verlengsnoer, indien nodig, goed is aangesloten en geen struikelgevaar vormt voordat u de stofzuiger op een stopcontact aansluit. Stel de scène in. Stel de zuigkracht van de stofzuiger in op de juiste stand voor het type oppervlak dat je schoonmaakt. het vacuüm moet worden ingeschakeld. De stofzuiger kan worden gestart door op de aan-uitknop te drukken.
Functies:
3 in 1 Functie: Deze reiniger is een krachtig en veelzijdig hulpmiddel voor het reinigen van uw tapijten. Het beschikt over zowel droge als natte reinigingsmogelijkheden, zodat u elke rommel met gemak kunt aanpakken. De krachtige zuigkracht zorgt ervoor dat vuil, stof en dierenharen snel en gemakkelijk van je tapijt worden verwijderd. Met de nat reinigings- en shampoofunctie kunt u uw tapijten grondig reinigen en ontgeuren zonder agressieve chemicaliën. Het geeft je ook een goede, droge afwerking voor de laatste stap.
Kracht zuiging: Het ideale instrument voor het grondig reinigen van tapijten is de krachtige 2 Traps zuigkracht van deze tapijtstofzuiger. Uw tapijten zullen helemaal schoon zijn dankzij het vermogen van de sterke motor om vuil en puin uit de diepste lagen van de tapijtvezels te halen. Als je meerdere lagen hebt, maakt de stofzuiger minder lawaai tijdens gebruik.
Auto gebruik: Deze stofzuiger is perfect voor gebruik in de auto! Het heeft een lichtgewicht en compact ontwerp waardoor het gemakkelijk in de kofferbak of achterbank van uw auto past. Met een krachtige zuigkracht tot 19 KPA weet je zeker dat deze stofzuiger stof en vuil uit je auto grondig opruimt.
Vochtopname: U kunt overwegen om het op gemorste vloeistoffen aan te brengen. Omdat het vloeistoffen kan opnemen zoals keukenwater, soep, eieren, enz. Dat kun je zeker doen. Wanneer de hoeveelheid vloeibaar afval in het water het maximale niveau bereikt, stopt de motor met werken. Als de gebruiker wordt gewaarschuwd om de stroom uit te schakelen en de tank schoon te maken, wordt het geluid versterkt.
Voor- en nadelen:
3 in 1
Power Sunctie
Autogebruik
Vochtopname
Niet op batterijen
Specificaties:
Functie: Type tapijt
Vermogen (W):1300 W
Spanning (V):220 – 240V
Afstandsbediening: Ja
Speciale zuigmond: Multifunctionele gecombineerde borstel
Filtertype: HEPA
zak of zonder zak: Met tas
Type stofopslag: Stofemmer
Installatie: Type bak
Snoerlengte (m):10 m
certificering: CE, GS,CE
Kracht zuiging: 19 KPa
Snoerlengte:10M
Slang Lengte:2,5 miljoen
Aansluitings diameter:35 mm
Pakket lijst:
1 × Stofzuiger
Ronde kwast
Combo vloerborstel
PTFE-filter
Spleethulpmiddel
EVA-slang
Schuimfilter
Metalen flexibele buis
Poetsborstel met zuigmond
Bluetooth-bedieningshendel
Handheld mondstuk
Tapijt mondstuk
Schaf direct onze tapijtstofzuiger aan en laat uw tapijt niet langer vuil worden!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “O.S Exclusives Tapijtreiniger – Tapijtreiniger Stofzuiger Nat En Droog – Vlekkenreiniger Auto – 20 liter / 1300 Watt / 240 Volt” te beoordelen