Novalist Interne Auto Reiniger I Voor Gehele Auto l Multifunctioneel l Schoonmaak/Auto l Veilig l Vloeibaar l Brons

34.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900872060243 Categorie:

Beschrijving

Voorkom vervelende geuren in jouw auto met de Interne Auto Reiniger!
Plus- en minpunten
✔️ Eenvoudig in gebruik
✔️ Veilig voor jouw auto
✔️ Voor gehele auto
✔️ Efficiënt
❌ Werkt middels brandstof toevoer
Productomschrijving
Soms merk jij onderweg een vervelende geur in jouw auto waar jij niet van weet waar deze vandaan komt. Door regelmatig gebruik te maken van onze Interne Auto Reiniger voorkom jij deze geuren en reinig jij jouw gehele auto van binnenuit. Jij laat een aantal druppels Interne Auto Reiniger in jouw tank vallen waarna deze zich verspreid tijdens het rijden.
De Interne Auto Reiniger reinigt niet alleen jouw tank maar ook jouw motor waardoor de prestaties van jouw motor verbeteren. Jij gaat zuiniger rijden en minder schadelijke stoffen uitstoten waardoor jij ook de natuur een handje helpt. De Interne Auto Reiniger heeft een langdurige werking en kan regelmatig worden gebruik in iedere soort auto
Jouw voordelen op een rij
• Eenvoudig in gebruik
• Voor iedere soort auto
• Efficiënt
• Voor gehele auto
• Veilig
Weten waarom de Interne Auto Reiniger een bestseller is?
✅ Eenvoudig in gebruik – jij laat een aantal druppeltjes Interne Auto Reiniger in jouw tank vallen waarna jouw auto de rest van het werk doet, door het rijden verspreidt de vloeistof zich door de gehele auto.
✅ Voorkomt nare geuren – door gebruik te maken van de Interne Auto Reiniger voorkom jij dat er een nare geur vrij komt in jouw auto als jij de airco gebruikt of lang onderweg bent.
✅ Veilig in gebruik – de Interne Auto Reiniger is gemaakt van milieuvriendelijke en niet giftige stoffen waardoor deze niets in jouw auto zal aantasten en jij ook veilig in jouw handen kan houden zonder dat er huidirritaties optreden.
✅ Reinigt de gehele auto – doordat de Interne Auto Reiniger zich verspreid middels de tank komt deze reinigen in alle items en onderdelen van jouw auto waardoor jij een perfecte en grondige reiniging ervaart.
Kan de Interne Auto Reiniger ook worden gebruikt in een elektrische auto?
Jij kan de Interne Auto Reiniger in iedere auto gebruiken, jij kan de druppels middels de tank laten verspreiden maar ook in het oliereservoir of de koelvloeistof. Of jij nu een bezine, diesel of hybride auto hebt de Interne Auto Reiniger is altijd geschikt.
Specificaties
Vloeistof: Gel
Inhoud: 120 ML

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Novalist Interne Auto Reiniger I Voor Gehele Auto l Multifunctioneel l Schoonmaak/Auto l Veilig l Vloeibaar l Brons” te beoordelen