Natriumbicarbonaat 25 kg – Eti Soda – Baksoda – Poeder schoonmaken – Schoonmaaksoda – Voordeelverpakking – Natriumbicarbonaat – Bicarbonaat – Bicarbonate – Zuiveringszout – Bakpoeder – Baking Powder

42.15

Bekijken

Artikelnummer: 8703900243799477 Categorie:

Beschrijving

Zuivere voedselwaardige natriumbicarbonaat per zak van 25 kg.
Algemene informatie Natriumbicarbonaat food grade in bulkverpakking van 25 kilo.
Om te voorkomen dat de natriumbicarbonaat verstikt in de plastic verpakking, heeft de fabriek van Eti Soda 5 hele kleine perforatiegaatjes ter grootte van een dikke naald in de verpakking gemaakt in de voorkant van de zak. Deze tapen wij dicht voor verzending.
U kunt natriumbicarbonaat gebruiken voor veel doeleinden: huishouden, koken, gezondheid en persoonlijke verzorging, hobby, tuin, huisdieren, leuke dingen voor de kinderen en meer!
Natriumbicarbonaat (= baking soda) wordt onder andere gebruikt als rijsmiddel (als onderdeel van bakpoeder, maar ook los van bakpoeder te gebruiken in allerlei bakproducten), zuurteregelaar, stabilisator en binnen de medische wereld als middel tegen overtollig maagzuur. Ook voor schoonmaken, deodoriseren (luchtjes neutraliseren), vlekken verwijderen, ontvetten, ontzuren en ontkalken is het geschikt.
Sodastralen Deze natriumbicarbonaat wordt niet alleen in de levensmiddelenindustrie gebruikt, maar ook als straalmiddel. Sodastralen is een techniek waarbij natriumbicarbonaat met perslucht materialen kan schoonmaken.
Natriumbicarbonaat voor sodastralen kan worden gebruikt voor het schoonmaken van hout, eiken balken, eiken vloeren, deuren, trappen en trapleuningen, graffiti, auto’s, bootrompen, metselwerk en apparatuur voor voedselverwerking. Onder andere kalkaanslag, verkleuringen, groene aanslag, olie, vet en schimmels worden moeiteloos verwijderd zonder het onderliggende oppervlak te beschadigen. Het is schoner en fijner werken dan met zandstralen gebeurt. Door gebruik te maken van sodastralen/sodablasting is het gebruik van chemicaliĆ«n niet meer nodig.
In 1986 werd het Vrijheidsbeeld in New York met 100 ton natriumbicarbonaat schoongemaakt!
Ter verduidelijking: Baking Soda NL biedt u de natriumbicarbonaat voor sodastralen. Wij doen geen straalwerkzaamheden en kunnen u hiervoor ook geen apparatuur verschaffen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natriumbicarbonaat 25 kg – Eti Soda – Baksoda – Poeder schoonmaken – Schoonmaaksoda – Voordeelverpakking – Natriumbicarbonaat – Bicarbonaat – Bicarbonate – Zuiveringszout – Bakpoeder – Baking Powder” te beoordelen