Nano transparante tape – dubbelzijdig – herbruikbaar

9.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900822051125 Categorie:

Beschrijving

Heeft u last van tape dat niet goed blijft plakken? Tape wat resten achter laat op uw prachtige muur? Of wilt u een schilderij ophangen zonder die lelijke gaten in de muur? Gelukkig is er een oplossing om deze problemen te voorkomen of weg te nemen.
Onze Nano Tape zorgt ervoor dat uw benodigdheden blijven plakken in bijvoorbeeld de keuken, badkamer of woonkamer. In de afbeeldingen is duidelijk te zien op welke oppervlakten onze Nano Tape geschikt is en welke mogelijkheden er nog meer zijn. Onze Nano Tape overtreft alle andere soorten tape, na het makkelijke gebruik van onze tape laat het ook geen resten achter zodat u nooit meer wat hoeft schoon te maken na het gebruik van onze Nano Tape. Ook voor buitenshuis gebruik is onze Nano Tape ideaal voor elk gewenst oppervlak, doordat deze prima tegen verschillende weersomstandigheden bestand is.
Verpakkingsinhoud
1x Nano Tape 3 meter
Wasbaar & Hergebruik
Het beste van onze Nano Tape is dat deze gemakkelijk te hergebruiken is door middel van de Nano Tape onder de kraan te houden en te spoelen met water zodat deze weer schoon wordt en nadat de Nano Tape weer droog is geworden is deze weer ideaal voor gebruik als nieuw. (Schoonmaak met zeep is ook mogelijk en kan zorgen voor beter resultaat van het schoonmaken van de tape.)
Gebruik
Voor gebruik van onze Nano Tape is het aangeraden het oppervlak goed te reinigen, droog en vetvrij te maken, dit zal de werking verbeteren.
•Pak de Nano Tape
•Knip het gewenste stuk af
•Plak de Nano Tape op het gewenste artikel of oppervlak
•Haal het plastic van de Nano Tape
•Plak de andere zijde van de Nano Tape op het artikel of oppervlak
Voordelen
✔Dubbelzijdige kleefkracht
✔Wasbaar
✔Herbruikbaar
✔Bruikbaar voor vrijwel elk oppervlak
✔Extra dik (2mm)
✔Gemakkelijk te verwijderen zonder gebruikssporen
✔Duurzaam en stevig
✔Temperatuurbestendig (-16 tot 65 graden)
✔UV-bestendigheid: Goed
Bestandsdelen
Nano tape bestaat uit verschillende kleefstoffen (PSA; Pressure Sensitive Adhesive) en deze bevatten materialen zoals siliconen, acryl en rubbers. Aan deze materialen wordt een kleverige hars toegevoegd zodat de plakbaarheid word vergroot. Deze PSA’s zijn afhankelijk van de fysieke reacties waardoor deze Nano Tape gemakkelijk te verwijderen is en afwasbaar is. Onze Nano Tape laat geen gebruikssporen achter.
Wacht niet langer met het bestellen van uw oplossing met Nano Tape!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nano transparante tape – dubbelzijdig – herbruikbaar” te beoordelen