Nano handschoen blauw Brightandshine – Nanodoek – Nanoreiniging

8.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901373301938 Categorie:

Beschrijving

Nano Plus handschoen 24 x 22 cm Onze Nano Plus doeken zijn te onderscheiden door de hoge kwaliteit van de doeken. Maar hoe herken je nu de echte doek ? Nano gaat over schaalniveau, onze Nano Plus doek heeft een super hoge dichtheid van vezels. Dit betekent dat de vezels gemakkelijk het vuil met zich mee kunnen nemen van uw oppervlak. Een normaal microvezel doekje zal nooit in de poriën kunnen komen waardoor het altijd sneller vuil wordt. Omdat deze doek ook het residu verwijderd word en blijft alles 10x langer schoon. De Nanovezel geeft een diepte reiniging i.p.v. de gebruikelijke oppervlakte reiniging. De Nano Plus doek is het ideale hulpmiddel bij uw dagelijkse schoonmaak werkzaamheden. LET OP ! DEZE DOEK IS OOK TE GEBRUIKEN ALS HANDSCHOEN, BINNEN EN BUITENKANT ZIJN VAN HETZELFDE MATERIAAL. Waarvoor kunt u de Nano Plus doek gebruiken ? Tablets, Mobiele telefoons, Brillenglazen, Computerscherm, LCD en LED TV, Auto, Ramen en glanzende materialen.
Gebruik Gebruik het doekje droog met draaiende bewegingen.
Bij hardnekkig vuil besproeid u het oppervlakte met een plantenspuit alleen met water.
Bij deze Nanotechniek hoeft u geen chemische middelen meer te gebruiken.
Was advies Advies is om het doekje de eerste keer (met de hand) te wassen en drogen.
Na gebruik wasbaar in de machine tot 30 C° zonder wasverzachter en niet in de droger (kan wel maar slijt daardoor sneller, kan gaan pluizen).
Wat betekent Nano nou eigenlijk ? Helaas zien we dat er veel misbruik van het woord wordt gemaakt waardoor mensen een verkeerde indruk krijgen van het product. We leggen u graag uit hoe het zit ! Nanotechnologie is een verzamelnaam. Nano gaat namelijk over schaalniveau – het is de allerkleinste manipuleerbare schaal. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nano handschoen blauw Brightandshine – Nanodoek – Nanoreiniging” te beoordelen