Monx – Microvezeldoekjes – Microvezel Handdoek – Schoonmaakdoekjes – Reinigingsdoekjes – Raamdoeken – 3 Stuks – 40x60cm

11.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901881165321 Categorie:

Beschrijving

Met de microvezeldoekjes van Monx maak je snel en doeltreffende schoon. Daarnaast ben je nooit meer lang bezig met het schoonmaken van je ramen, keuken of badkamer. De microvezeldoekjes laten geen krassen, vlekken of vegen achter en zijn eenvoudig in de wasmachine te wassen. Met de Monx doeken is nadrogen of navegen verledentijd!
Milieuvriendelijk en goed voor de portemonnee
Door microvezeldoekjes te wassen in de wasmachine kunt u deze weer eenvoudig herbruiken wat niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Op een bewuste manier maakt u uw huis schoon als nooit te voren!
Functionele microvezeldoekjes
De magische microvezeldoeken van Monx leveren een streeploos, glanzend en schoon resultaat. Hierdoor wordt het huishouden een stuk makkelijker. Ze zijn waterabsorberend, laten geen krassen achter en maken eenvoudig alle gladde oppervlakken van spiegels tot ramen schoon. Na het gebruik van de microvezeldoeken kunt u ze eenvoudig wassen in de wasmachine, zodat u ze weer makkelijk kunt gebruiken voor een volgende schoonmaakbeurt. Houdt hierbij wel rekening met de schoonmaak voorschriften.
Streeploze glans
Bevat geen metaaldeeltjes en is geschikt voor alle, zelfs hoogglans oppervlakken. Na het gebruik van onze schoonmaakjes doekjes zullen de oppervlakken schoner zijn dan ooit tevoren. Laat na gebruik de oppervlakken een aantal minuten drogen. Laat geen krassen of strepen achter!
Tip voor het gebruikt van de microvezeldoekjes van Monx!
Als u de microvezeldoekjes voor het eerst gaat gebruiken moet u ze eenmalig even 5~10 minuten in lauwwarm water laten weken. De volgende keren dat u de schoonmaakdoekjes gaat gebruiken is dat niet meer nodig, dan is de doek vochtig maken voldoende.
Monx Schoonmaakdoeken
✅ Milieuvriendelijk en duurzaam
✅ Waterabsorberend
✅ Snel en eenvoudig streeploos schoonmaken
✅ Laten geen krassen achter
✅ Lange levensduur
✅ Geschikt voor de wasmaschine (onder de 40 graden, dus nog voordelig ook)
Inhoud
✅ 3x Microvezeldoekje
✅ Gebruiksaanwijzing
Specificaties
• Materiaal: Polyester (80%) + Polyamide (20%)
• Kleur: Roze/Licht groen/Turquoise
• Afmetingen: 40 x 60 cm
• Geschikt voor wassen: Ja (40 graden)
• Geschikt voor strijken: Nee
• Metaaldeeltjes: Nee
Tevredenheidsgarantie
Is er iets mis met je product of heb je gewoon een vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag. Product retour sturen? Je krijgt van ons gewoon het volledige bedrag terug. Zo waarborgen wij altijd tevreden klanten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Monx – Microvezeldoekjes – Microvezel Handdoek – Schoonmaakdoekjes – Reinigingsdoekjes – Raamdoeken – 3 Stuks – 40x60cm” te beoordelen