Method Duurzame Ruitenreiniger Spray – Munt – Voordeelverpakking 8 x 490 ML

31.92

Bekijken

Artikelnummer: 8703901491968302 Categorie:

Beschrijving

Over Method Ruitenreiniger
Mocht je denken dat je voor glanzende, streepvrije glazen oppervlakken sterke chemicaliën zoals ammonium nodig hebt, dan hebben we een leuke verrassing voor jou. Er is namelijk een groen en schoon alternatief.
De nieuwe Method plantaardige powergreen® technology schakelt vuil, stof en vieze handafdrukken uit zonder strepen of chemisch parfum. Wij zijn overtuigd: voor ons heeft “zonder strepen” beslist een streepje voor.
Powergreen®-technology is super innovatieve groene chemie die dankzij de kracht van duurzame ingrediënten garant staat voor een schoonmaak-kaakslag van jewelste.
In onze Method glasreiniger neemt een oplosmiddel op basis van maïs al het vuil, stof en vettige handafdrukken voor z’n rekening. Ammonium is daarbij totaal overbodig. Alle ingrediënten in Method producten worden grondig geëvalueerd door MBDC (McDonough Braungart Design Chemistry), een onafhankelijk instituut voor milieu-onderzoek. Dit uiterst nauwkeurige onderzoeksproces garandeert dat alle Method producten veilig zijn voor de gezondheid en het milieu.
Productkenmerken Method Ruitenreiniger
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Frisse geur
Onderzocht door MBDC
Over Method
Authenticiteit vraagt om transparantie. Daarom zijn we heel open over wat we doen en wat we denken. We zijn open over de ingrediënten in onze producten en over de manier waarop we alles produceren. Het is niet ons doel om mensen simpelweg te overtuigen. We willen dat mensen gegronde beslissingen nemen over welke reinigingsmiddelen ze wensen te gebruiken.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Method Duurzame Ruitenreiniger Spray – Munt – Voordeelverpakking 8 x 490 ML” te beoordelen