Method Combo – 2x Allesreiniger keukenreiniger badkamerreiniger glasreiniger & vloerreiniger 5x 490 ml + 1x 739 ml

49.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901097105752 Categorie:

Beschrijving

Method Combo – 2x Allesreiniger keukenreiniger badkamerreiniger glasreiniger & vloerreiniger 5x 490 ml + 1x 739 ml
Method Allesreiniger spray ecologisch roze pompelmoes verwijdert vet
Wij vinden dat schoon ruikt naar pompelmoes, niet naar chemicaliën.
Same maken we korte metten met vuil. ze maken geen schijn van kans tegen de powergreen technologie. elke verstuiving, in zijn natuurlijke glorie, deelt rake poetsklappen uit op al je oppervlakken.
deze biologisch afbreekbare formule schakelt vuil uit + laat een sublieme geur na. als je stopt met poetsen zijn je oppervlakken kraaknet + heb je dat heerlijke gevoel van voldoening.
Method Glas Reiniger spray – Munt
Mocht je denken dat je voor glanzende, streepvrije glazen oppervlakken sterke chemicaliën zoals ammonium nodig hebt, dan hebben we een leuke verrassing voor jou. er is namelijk een groen + schoon alternatief. onze nieuwe plantaardige powergreen®-technologie schakelt vuil, stof en vieze handafdrukken uit – zonder strepen of chemisch parfum. wij zijn overtuigd: voor ons heeft ‘zonder strepen’ beslist een streepje voor. powergreen®-technologie is super innovatieve groene chemie die dankzij de kracht van duurzame ingrediënten garant staat voor een schoonmaak-kaakslag van jewelste. in onze glasreiniger neemt een oplosmiddel op basis van maïs al het vuil, stof en vettige handafdrukken voor z’n rekening. ammonium is daarbij totaal overbodig.
Method – Vloerreiniger – Citroen & Gember
blinken zonder waxen
we verplichten je niet om van de vloer te eten, maar het is wel leuk om te weten dat het kán. je hoeft je geen zorgen meer te maken over die vuile hondenpootjes op de vloer en je huis ruikt overheerlijk naar citroen + een verfrissend vleugje gember. de vloerreiniger is een biologisch afbreekbare krachtpatser in een gerecycled jasje. bovendien spuit je hem rechtstreeks op de vloer, niet in je emmer en dweil je verder met grote bewegingen. dankzij het ergonomisch ontworpen spuitstuk hoef je slechts enkele keren te knijpen om toch je hele vloer te bedekken.
Method Allesreiniger spray – ecologisch franse lavendel
Samen maken we korte metten met vuil. ze maken geen schijn van kans tegen de Method Allesreiniger spray ecologisch franse lavendel – 1 x 490 powergreen technologie. elke verstuiving in zijn natuurlijke glorie, deelt rake poetsklappen uit op al je oppervlaken. deze biologische afbreekbare formule schakelt vuil uit + laat een sublieme geur na. als je stopt met poetsen zijn je oppervlakken kraaknet + heb je datheerlijke gevoel van voldoening.
Method keukenreiniger spray verwijdert vet + vuil
Een overheerlijke maaltijd bereid je graag in een súper schone keuken. Chemicaliën horen daar dus niet thuis. daarom ontwikkelden we deze ecologische keukenreiniger op basis van powergreenTM-technologie. Met enkele rake poetsklappen slaat hij vet en etensresten knock-out, zonder ook maar één spatje achter te laten.
Method badkamerreiniger spray Die spierballen ga je voor wat anders moeten gebruiken.In de badkamer schrob je jezelf van top tot teen schoon. wij vinden het logisch dat je dan ook je bad + tegels kraaknet wil houden. maak korte metten met vuil en verwen je badkamer met een spa-behandeling dankzij onze badkamerreiniger met powergreen technologie. deze formule met de kracht van plantaardige ingredienten lost zeepresten, kalkaanslag + hardnekkige vlekken op zonder dat jij moet zwoegen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Method Combo – 2x Allesreiniger keukenreiniger badkamerreiniger glasreiniger & vloerreiniger 5x 490 ml + 1x 739 ml” te beoordelen