Superclair schoonmaaksoda 3x600g sodium bicarbonaat

18.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900841053087 Categorie:

Beschrijving

Een krachtig maar milieuvriendelijk schoonmaak- en wasmiddel additive.
Natriumbicarbonaat in poedervorm.
Voor binnen- en buitengebruik
Verzacht het water
Natuurlijk product
Extra sterke plantaardige vlekken verwijderaar voor textiel. Bevat geen dierlijke stoffen zoals ossengal, maar heeft het zelfde resultaat. Sterk geconcentreerde Marseille Natriumbicarbonaat. Verwijderd vlekken op stoffen, vloerbedekking, gordijnen, handen, vetvlekken, vuil, fruitvlekken, mayonaise, kruiden, wijn, koffie, chocolade, lippenstift, bloed en inkt. Helpt tegen onktuid in de tuin.
Deze poeder is direct te gebruiken op lastig te verwijderen vlekken in textiel. Eventueel ook makkelijk toe te voegen aan de wasmachine voor extra krachtig wasresultaat.
Ecologische formule: geen conserveermiddel, kleur- of synthetisch parfum. Gemaakt in Marseille. Respecteert de huid en het milieu: de afwezigheid van additief beperkt het risico op allergische reactie en zorgt voor een snelle en volledige biologische afbreekbaarheid. Kan op alle stoffen worden gebruikt.
Gebruik:
Bestrijk de te behandelen vlek met de poeder en wrijf de poeder goed in. Laat de poeder vervolgens even intrekken en doe het in de wasmachine of op de hand wassen.
In dit geval moet het “gestrooid” worden, dat wil zeggen kleine hoeveelheden gieten en het zo gelijkmatig mogelijk verdelen
• Om geuren te absorberen (contact tussen de bicarbonaat korrels en de omgevingslucht).
• Om oppervlakken te reinigen
• Om allergenen op matrassen, vloerkleden, tapijten te bestrijden.
• Bij menging met andere poeders: voor de bereiding van gebak, in mengsel met bijvoorbeeld meel.
Let op! Test eerst op een minder zichtbaar deel of het textiel of kledingstuk het poeder goed verdraagt. Buiten bereik van kinderen bewaren!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superclair schoonmaaksoda 3x600g sodium bicarbonaat” te beoordelen