Marcel’s Green Soap Vaatwastabletten Grapefruit & Limoen – 25 stuks

12.10

Bekijken

Artikelnummer: 8703900241452101 Categorie:

Beschrijving

25 tabletten per verpakking
Verpakt in oplosbare folie gemaakt van maïszetmeel
Bomvol natuurlijke ingrediënten en 97% biologisch afbreekbaar
Geschikt voor een septic tank
Marcel’s Green Soap alles-in-één vaatwastabletten zitten bomvol natuurlijke ingrediënten, zijn 100% plasticvrij en 100% vegan.
Alles-in-één vaatwastabletten
Over gemak gesproken… Toch vindt Marcel een ouderwetse handafwas met afwasmiddel eigenlijk het mooiste. Dan voel je je pas écht de baas over het vuil. Maar we hebben ook begrip voor de gemakzoekende medemens, en daarom vind je bij ons ook vaatwastabletten. Maar dan wél gemaakt van natuurlijke ingrediënten en in een plasticvrije verpakking!
Duurzame vaatwastabletten
Zoals alle producten van Marcel’s Green Soap, bevatten onze vaatwastabletten geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Sterker nog, ze zitten bomvol natuurlijke ingrediënten en zijn minstens 97% biologisch afbreekbaar! De vaatwastabletten zijn verpakt in een oplosbare folie. Op deze manier hoef je niet met je natte handen op zoek naar een schaar om het plastic eraf te halen, en besparen we ook weer een hoop plastic. De folie is gemaakt van maïszetmeel en lost op tijdens het wassen. Je hoeft je dus niet druk te maken over plastic dat achterblijft in de machine of het riool.
Grapefruit & Limoen
Over fris gesproken… Bij het openen van de vaatwasser vliegen de verkwikkende citrusgeuren je om de oren. Zo geef je niet alleen je vaat, maar ook jezelf een flinke energieboost! Kun jij er weer de hele dag tegenaan.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marcel’s Green Soap Vaatwastabletten Grapefruit & Limoen – 25 stuks” te beoordelen