Laminaat en houtenvloer reiniger

22.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703901154944749 Categorie:

Beschrijving

MissFloor laminaat- en houtenvloer reiniger is een fris ruikende en geconcentreerde dweilreiniger voor alle soorten laminaat en gelakte houtenvloeren. De dweilreiniger is geschikt voor dagelijks gebruik en reinigt streeploos.Delicaat en effectief, antistatische werking tegen vuil. Zijn aangename geur en zijn delicate werking hebben geen invloed op de behandelingen en afwerkingen die al aanwezig zijn op de laminaat en gelakte houtenvloeren. Heeft ook een antistatische werking tegen vuil.
Gebruiksaanwijzing
Het product moet verdund in water worden gebruikt, door minimaal 100 ml product in een liter water op te lossen en een geleidelijk toenemende concentratie als dat nodig is. Het prettigst is om de vloer eerst te stofzuigen met een daarvoor bestemde stofzuigermond.
Maak het oppervlak nat met de oplossing, gebruik hiervoor een vezeldoek, dweil of zachte spons (ook toepasbaar in een eenschijfsmachine) om vuil te verwijderen. Laten drogen, naspoelen is niet nodig. Het product kan ook direct in de tank van een eenschijfsmachine of schrobzuigmachine worden gebruikt.
Waarschuwing:
Buiten het bereik van kinderen houden.
Voor gebruik het etiket lezen. Bij het inwinnen van medisch advies het etiket ter beschikking houden.
Dit product kan huidirritatie en oogirritatie veroorzaken:
Bij contact met de huid overmatig afspoelen met water. Bij contact met de ogen minimaal 15 minuten voorzichtig afspoelen met water; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende huid/oog irritatie uw arts raadplegen!
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Kan een allergische reactie veroorzaken. De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke voorschriften.
Niet mengen met andere reinigingsmiddelen. Product niet innemen.
Bevat: Het bevat geen zuur of alkali, sterke alcohol, ammoniak of bleekmiddel.
Gevarenaanduidingen:
H315 Veroorzaakt huidirritatie. H318 Veroorzaakt ernstig oogletsel Veiligheidsaanbevelingen: P101 Houd de verpakking of het etiket van het product bij de hand als u een arts raadpleegt. P102 Buiten bereik van kinderen bewaren. P280 Beschermende handschoenen / kleding dragen. Bescherm ogen / gezicht. P310 Neem onmiddellijk contact op met een antigifcentrum of een arts. P501 Product / verpakking afvoeren in overeenstemming met nationale regelgeving.
Let op de technische informatie op het productinformatieblad, hiervoor verwijzen u naar www.missfloor.n
Inhoud 1L

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laminaat en houtenvloer reiniger” te beoordelen