Jaws Refill Pods – Just Water Systeem Navullingsgel – Voordeelbundel – Glas & Raamreiniger – 4 Stuks

12.49

Bekijken

Artikelnummer: 8703900473936846 Categorie:

Beschrijving

Het originele reinigingssysteem voor navulpods
JAWS® – het Just Add Water™-systeem – is een innovatief concept in huishoudelijke schoonmaakmiddelen , ontwikkeld met de planeet en al haar bewoners in gedachten.
Het milieuvriendelijke JAWS-reinigingssysteem bevat 8 hoogwaardige, streeploze en veelzijdige reinigers, waardoor het een perfecte schoonmaakoplossing is voor u en uw huis. U kunt JAWS-spuitflessen bijvullen en hergebruiken in plaats van elke keer een nieuwe fles te kopen! Sinds we zijn begonnen, hebben we meer dan 40 miljoen plastic flessen van stortplaatsen gered, wat geweldig nieuws is voor de aarde. Het milieuvriendelijke JAWS-systeem bespaart 83% plastic in vergelijking met traditionele sprayreinigers.
Maak kennis met de milieuvriendelijke schoonmaakproducten van JAWS.
We hebben geconcentreerde, streeploze schoonmaakproducten voor elke klus, elke kamer, elk hoekje en gaatje in je huis. Met JAWS-reinigingsproducten gebruiken we veiligere chemicaliën, zodat u vuil kunt verwijderen en voor de aarde kunt zorgen.
Alleen water toevoegen
Onze herbruikbare, hervulbare JAWS-flessen worden geleverd met geconcentreerde navulcapsules om milieuvriendelijke reinigingsproducten te maken die effectief, maar toch biologisch afbreekbaar zijn en schoon zijn zonder strepen of resten achter te laten. Als je eerste spuitfles leeg is, vul je hem gewoon weer met water, herladen en hergebruiken!
Effectief Elke JAWS navulpod bevat een supergeconcentreerde reinigingsoplossing die het vermogen heeft om vuil te verwijderen zonder resten, strepen of waas achter te laten. Milieu Wanneer je eerste spuitfles leeg is, vul je gewoon water bij, laad je een nieuwe pod en hergebruik je hem. JAWS navulcapsules zijn ook recyclebaar. Veiligere keuze* JAWS-producten laten uw huis vlekkeloos en veilig achter voor iedereen, ook voor kinderen en huisdieren.
* Alle JAWS-producten behalve de desinfecterende reiniger zijn een veiligere keuze. Handig Er is geen gieten, geen morsen en geen meten zoals bij conventionele navulflessen. En onze navulcapsules zijn zo klein dat je altijd wel een plekje kunt vinden om ze op te bergen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jaws Refill Pods – Just Water Systeem Navullingsgel – Voordeelbundel – Glas & Raamreiniger – 4 Stuks” te beoordelen