ilbays – Schoonmaakdoeken – Microvezeldoeken – Vlekvrij – 8 stuks

29.00

Bekijken

Artikelnummer: 8703901381182074 Categorie:

Beschrijving

Nooit meer veel tijd besteden aan schoonmaken! Ilbay’s schoonmaak doeken besparen je kostbare tijd en energie! Met deze geweldige doeken ben je nooit meer lang bezig met het schoonmaken van je ramen/spiegels/tegels/afzuigkap! Met de Ilbay’s doeken maak je alle glanzende en gladde oppervlakten in een handomdraai schoon.
De hoogwaardige doeken zijn ideaal voor streepvrije glasreiniging, ze laten absoluut geen krassen of vlekken achter. Ervaar het zelf navegen met een andere doek of nadrogen is met deze doeken verleden tijd!
Deze geweldige set bestaat uit 8 doeken, roze, oranje,geel en groen. Je kan hiermee moeiteloos en streepvrij schoonmaken!
Maak de doek nat met water of een sopje, wring hem goed uit en ga over de oppervlakte die je wilt schoonmaken heen. Je zult verrast zijn van het resultaat!
Nooit meer met een trekker en spons aan de slag voor je ramen. Met Ilbay’s doeken maak je je ramen en spiegels zelfs tegels schoon zonder iets anders te gebruiken! Maak de doek nat en wring hem goed uit, ga daarna je ramen schoonmaken en je bent klaar!
Je kunt deze prachtige doeken wassen in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ilbays – Schoonmaakdoeken – Microvezeldoeken – Vlekvrij – 8 stuks” te beoordelen