HYGENIQ – Happy clean March- Voordeel verpakking – groene schoonmaakmiddelen

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900403812275 Categorie:

Beschrijving

Het groene alternatief! Met het voordelige, duurzame en extra voordelige herfst schoonmaakpakket van HYGENIQ bent u verzekerd van een effectieve najaarsschoonmaak op een verantwoordelijke manier. Veilig, Ecologisch, Effectief & groen. Onze slogan is niet voor niets “Harms nothing but dirt”. Sommige schoonmaak klussen vragen om specialistische middelen. Wij hebben een breed scala aan schoonmaak producten voor iedere klus!
VLEKKENSPRAY Verwijdert alle soorten vlekken, zoals vlekken veroorzaakt door koffie, chocolade, vruchtensap, voedsel en vet, uit onder meer tapijt en meubelstoffen.
✓ Verwijdert effectief alle soorten vlekken
✓ Veilig op alle materialen
✓ Bevat geen agressieve oplosmiddelen
✓ Veilig en mild voor de huid, geen giftige of schadelijke dampen
✓ Zonder drijfgassen – 360º toepasbaar
Gebruiksaanwijzing: Spray het product op het te behandelen oppervlak en borstel het voorzichtig in met een zachte, niet-schurende borstel. Laat 5-10 min. inwerken en neem de vlek op met een schone, natte doek. Droog na met een schone, droge doek.
VLOERREINIGER Universele, krachtig reinigende vloerreiniger. Geschikt voor alle soorten harde vloeroppervlakken, zoals natuursteen, plavuizen, laminaat, linoleum, pvc etc.
✓ Ultrageconcentreerde formule (dosering 1:50)
✓ Verwijdert effectief alle soorten vuil
✓ Streeploos resultaat, laat geen resten achter
✓ Effectief en veilig voor alle oppervlakken
Gebruiksaanwijzing: Meng 1 deel vloerreiniger met 50 delen water. Reinig de vloer met een (uitgewrongen) mop of dweil. Spoel voor een optimaal resultaat de mop regelmatig in de oplossing. Laat de vloer drogen zonder na te spoelen.
OVEN & GRILLREINIGER Krachtige ontvettende reiniger voor ovens en grills. Verwijdert (ingebrande) dierlijke en plantaardige vetten.
✓ Uitstekende ontvettende eigenschappen
✓ Verwijdert ingebrand vuil
✓ Absorbeert vuil
✓ Veilig en mild voor de huid, geen giftige of schadelijke dampen
✓ Effectief en veilig voor alle oppervlakken
✓ Combiflacon voor schuim of spray – 360º toepasbaar
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op het te reinigen oppervlak. Het oppervlak dient bij voorkeur handwarm te zijn, maar beslist niet gloeiend heet. Laat het schuim 10-15 min. inwerken. Verwijder hardnekkig vuil met een schuurspons of borstel. Neem af met een schone, vochtige doek en spoel zo nodig na met warm water.
ALLESREINIGER 3-IN-1 Speciale, beschermende 3-in-1 allesreiniger spray voor alle harde afwasbare oppervlakken.
✓ Reinigt, voedt en beschermt
✓ Antistatische formule – Voorkomt herbevuiling
✓ Effectief en veilig voor alle harde materialen
✓ Combiflacon voor schuim of spray – 360º toepasbaar
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op het te reinigen oppervlak en verwijder de vervuiling met een schone, vochtige doek.
2-IN-1 KEUKENREINIGER Ontvettende 2-in-1 multireiniger voor oppervlakken van roestvrij staal, kunststof, hout en natuursteen in de keuken. Dagelijks een schone keuken in een paar minuten.
✓ Uitstekende ontvettende en reinigende werking
✓ Absorbeert vuil
✓ Streeploos resultaat, laat geen resten achter
✓ Effectief en veilig voor alle oppervlakken
✓ Combiflacon voor schuim of spray – 360º toepasbaar
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op het te reinigen oppervlak. Laat bij hardnekkige vervuiling 5-10 min. inwerken en verwijder het vuil vervolgens met een schuurspons of borstel. Neem af met een schone, vochtige doek en laat drogen zonder na te spoelen.
OVER HYGENIQ HYGENIQ is een Nederlands pionier bedrijf op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van veilige en groene schoonmaakoplossingen op de meest duurzame manier. Het heeft vele jaren ervaring met het leveren van reinigingsproducten aan klanten in Horeca & Restaurant, Voedingsmiddelenindustrie, Maintenance & Facility-industrie, Gezondheidszorgindustrie etc.
De producten van HYGENIQ vormen geen risico voor uw gezondheid, uw eigendommen of het milieu, mits ze worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn ontwikkeld, in overeenstemming met de door HYGENIQ verstrekte instructies. Vanuit voorzorg wordt desondanks wel geadviseerd om reinigingsproducten buiten het bereik van kinderen te houden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HYGENIQ – Happy clean March- Voordeel verpakking – groene schoonmaakmiddelen” te beoordelen