HG airfryer reiniger – 250ml – inclusief kwastje

10.19

Bekijken

Artikelnummer: 8703900315268644 Categorie:

Beschrijving

HG airfryer reiniger reinigt de airfryer op een veilige manier HG airfryer® reiniger is een unieke, gepatenteerde en uiterst krachtige reiniger voor airfryers. Hard voor de aanslag maar veilig voor de airfryer. Door het gebruik ontstaat in airfryers een hardnekkige aanslag van aangekoekt vet en voedselresten. Deze aanslag is zelfs met het allerbeste afwasmiddel, speciale ontvetters of in de vaatwasser niet te verwijderen. HG airfryer® reiniger lost deze aanslag eenvoudig op. Goed voor ongeveer 5 schoonmaakbeurten.
– Goed voor ca. 5x airfryer schoonmaken
– Eenvoudig toe te passen
– Inclusief kwastje
Gebruik HG airfryer reiniger
Doseer 50 ml airfryer reiniger vloeistof in de afgekoelde binnenpan. Gebruik het bijgeleverde kwastje om de rest van de binnenpan met het vloeistof in te smeren. Laat het geheel 1 uur in de gootsteen staan. Spoel vervolgens de binnenpan en het mandje goed af met warm water. Gebruik hierbij een zachte borstel of niet-schurende spons.
HG Doet wat het belooft!
HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HG airfryer reiniger – 250ml – inclusief kwastje” te beoordelen