Hello Simple DIY kit -bio zero waste schoonmaken – 7 schoonmaakproducten

25.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900598305463 Categorie:

Beschrijving

DIY set om zelf schoonmaak- en schoonmaakproducten te maken met 7 verschillende afvalvrije huishoudelijke schoonmaakmiddelen!
Met onze DIY set om zelf schoonmaak- en schoonmaakproducten te maken, krijg je je hele huishouden stralend schoon! U vindt alle ingrediënten en nauwkeurige receptinstructies voor het mengen van 7 verschillende afvalvrije huishoudelijke schoonmaakmiddelen.
Supergemakkelijk en veel plezier gegarandeerd! Het verfraait uw huishouden op twee manieren: huid- en milieuvriendelijke materialen die uw gezondheid niet schaden in combinatie met de mooie zero waste-stijl, door uw mengsels eenvoudig in oude potten of kleurrijke glazen flessen te vullen.
Met de “DIY Cleaning Box” gaat je DIY-hart sneller kloppen, want er is veel te ontdekken en te mixen. Zoals altijd hebben we lang gedoe en al onze recepten intensief getest totdat elk huismiddeltje ons overtuigde. Onze receptenkaart legt precies uit hoe het werkt, en zo eenvoudig dat iedereen een echte doe-het-zelver kan worden. Met de set van 4 ingrediënten kun je zelf de volgende huishoudelijke schoonmaakmiddelen maken of gebruiken:
1. Allesreiniger
2. Vast en / of vloeibaar wasmiddel
3. Toiletreiniger
4. Schuurpasta
5. Vloerreiniger
6. Kalkaanslag
7. Afvoerreinigers

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hello Simple DIY kit -bio zero waste schoonmaken – 7 schoonmaakproducten” te beoordelen