Hagerty Foam Shampoo

12.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703901381785828 Categorie:

Beschrijving

Hagerty Foam Shampoo
Reinigt en verzorgt grondig vloerkleden, tapijten en wasbare meubelstoffen. Geschikt voor het onderhouden en verwijderen van vetvlekken zonder de stof te beschadigen.
Het Schuim zorgt voor een grondige reiniging van de stoffen.
Foam Shampoo verwijdert stof en vuil, neemt vlekken en nare geuren weg en frist de vezels en kleuren van kussens, matrassen, vloerkleden en stoffen fauteuils op. Voor een langdurig schoon en aangenaam geurend resultaat.
Het verzorgingsproduct werkt snel en efficiënt en beschermt de stoffen.
Het schuim bevat vuil verwijderende middelen die stof verwijderen en beschermen tegen het opnieuw snel vuil worden, zonder de oorspronkelijke textuur of de kleur aan te tasten. Het verzorgingsproduct biedt efficiënte resultaten en laat geen afdrukken achter op wasbare stoffen, tapijten en vloerkleden. De stof is weer schoon en wordt beschermd tegen mijt.
———————————————
GEBRUIKSAANWIJZING
o Ga met de stofzuiger over de hele te reinigen zone om het los liggende stof te verwijderen.
o Voer een test uit op een weinig zichtbare zone om de kleurvastheid te testen.
o Schudden voor gebruik.
o Verstuif een dun laagje schuim op ca. 50 cm van de grond, op een oppervlak van 1 m² per keer.
o Laat de shampoo intrekken door hier met een spons over te wrijven, met extra aandacht voor de meest hardnekkige vlekken.
o Laten opdrogen.
o Borstel de stof met de haarrichting mee en ga met de stofzuiger over het oppervlak wanneer dit volledig is opgedroogd.
Hagerty Foam shampoo
Dit product wordt gereguleerd door Verordening (EU) 2019/1148: alle verdachte transacties, en aanmerkelijke verdwijningen en diefstallen moeten worden gemeld aan het Meldpunt Verdachte Transacties Chemicaliën. Zie www.nctv.nl/aanslagmiddelen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hagerty Foam Shampoo” te beoordelen