Hagerty Anti Static Duster – 36×55 cm

14.20

Bekijken

Artikelnummer: 8703901808061867 Categorie:

Beschrijving

Hagerty Anti Static Duster (36x55cm)
Schoonmaakdoek met een antistatisch effect op beeldschermen
Zo nu en dan ervaart u een statische schok, dat irritante gevoel dat uw haren letterlijk doet rijzen. Die schokken ontstaan door een verstoorde balans tussen protonen en elektronen en komt geregeld voor bij het schoonmaken van plastic voorwerpen, gelakte oppervlakken en beeldschermen van laptop, televisie en computer.
De anti static duster is een schoonmaakdoek van 100% katoen, geïmpregneerd met een speciale Hagerty-formule op basis van natuurlijke oliën en heeft een antistatisch effect. De doek maakt het oppervlak glad en zorgt voor een anti- druppelend effect. De doek is antibacterieel en ideaal om te gebruiken na een normale schoonmaakbeurt om een antistatisch effect en een mooie glans achter te laten. De doek heeft tevens een waterafstotend effect en beschermt tegen stofafzettingen.
Hoe te gebruiken
Na het reinigen van het oppervlak, zachtjes opwrijven met de doek. Het antistatische effect voorkomt stofafzetting op de behandelde oppervlakten. Het antistatische effect wordt weer geactiveerd door de doek licht vochtig te maken. De poetsdoek is geïmpregneerd en kan niet worden gewasen.
Lees vóór gebruik de veiligheidsinstructies en gebruik Hagerty producten in een goed geventileerde ruimte. Gebruik ten alle tijden (schoonmaak)handschoenen wanneer u met Hagerty producten werkt.
Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met Hagerty Nederland.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hagerty Anti Static Duster – 36×55 cm” te beoordelen