Grilla Microvezeldoekjes – 12 Stuks – Schoonmaakdoekjes – Microvezeldoek – Microvezel Doek Schoonmaak – Microvezeldoeken – Schoonmaakdoek

21.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901339782750 Categorie:

Beschrijving

Je kent hem vast wel, de microvezeldoek. Een handig doekje voor de schoonmaak van jouw huis. Maar weet jij hoe je dit wonderdoekje het beste kunt gebruiken? Lees hier alles over de Grilla microvezeldoek en hoe het jou tijd en geld kan besparen!
Schoonmaken met de Grilla microvezeldoekjes
Wanneer je met een microvezeldoek schoonmaakt, vraagt dat een andere aanpak dan je misschien gewend bent. Namelijk, minder zorgen & minder gedoe! Microvezeldoekjes worden om meerdere redenen wonderdoekjes genoemd, dit is waarom:
Je hebt geen (chemische) schoonmaakmiddelen nodig. De doek heeft een goede scherpe punt in de stof, waardoor vuil beter opgepakt kan worden. Doordat de doek van polyamide is gemaakt, trekt het vuil en vet aan, waardoor je geen schoonmaakmiddel nodig hebt.
In tegenstelling tot andere doeken kun je ook schoonmaken met een microvezeldoek die droog is. De droge doek wordt door de wrijvende beweging statisch geladen, waardoor het stofdeeltjes aantrekt.
Door de kleine openingen tussen de microvezels wordt het water, samen met het vuil, opgezogen. Dit is zo krachtig omdat de vezels zo dicht op elkaar zitten.
Lekker makkelijk toch? Maar je zit misschien te denken..
Hoe gebruik ik een microvezeldoek?
De microvezeldoek helpt jou om sneller schoon te maken. Heerlijk toch! Het is wel van belang dat je hem op de juiste manier gebruikt. Gebruik een kant totdat deze vuil is, draai de doek om en poets totdat ook deze kant vol zit.
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je de doek zowel vochtig als droog gebruiken tijdens de schoonmaak.
Wanneer je een vochtig microvezeldoekje gebruikt, is het niet nodig om na te drogen. De druppeltjes die het doekje achterlaat zijn namelijk veel kleiner dan die van een andere schoonmaakdoek. En kleine druppeltjes verdampen nou eenmaal sneller dan grote druppels.
Microvezeldoek Wassen
Wil je de microvezeldoekjes weer hygiënisch schoon hebben? Makkelijk! Lekker de wasmachine in. De doekjes kunnen op een temperatuur van 40 tot 60 graden gewassen worden en zijn dan weer helemaal klaar voor gebruik.
Tip : Gebruik geen chloorbleekmiddel en wasverzachter. Deze producten tasten de vezels van de doek namelijk aan.
De Voordelen van Grilla :
Niet 1, 2 of 3 maar…12 Microvezeldoeken in 1 set!
Droog of vochtig te gebruiken
Wasbaar in de wasmachine
Makkelijk streeploos schoonmaken
Verkoper altijd bereikbaar voor contact
100% niet tevreden, geld terug garantie!
Onze Microvezeldoeken zijn er voor iedereen!
De Grilla Microvezeldoeken zijn geschikt voor iedereen. Of je nu heel veel kuist of niet, het maakt niet uit! Onze Microvezeldoeken zullen je altijd tijd en moeite besparen om je keuken, huis of auto weer helemaal spik en span te krijgen. Zijn de Microvezeldoeken om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Ben jij klaar voor een streeploos aanrecht? Vandaag besteld, Morgen in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grilla Microvezeldoekjes – 12 Stuks – Schoonmaakdoekjes – Microvezeldoek – Microvezel Doek Schoonmaak – Microvezeldoeken – Schoonmaakdoek” te beoordelen