Greenspeed Probio hooggeconcentreerde interieurreiniger.

13.29

Bekijken

Artikelnummer: 8703902031338640 Categorie:

Beschrijving

Hoog geconcentreerde Probio producten van Greenspeed. Zuinig in gebruik, zeer effectief en uiterst milieuvriendelijk. Reinigers die ook nare geurtjes doen verdwijnen.
1 liter Probio-San, voor het sanitair
De producten hebben een frisse parfumgeur. De Probio producten zijn geconcentreerde producten die u sterk verdund met water.
SCHOONMAKEN MET PROBIOTISCHE REINIGINGSMIDDELEN
Het reinigen met goedaardige micro-organismen is de volgende stap naar een duurzame schoonmaak. Greenspeed heeft een assortiment met probiotische reinigers ontwikkeld die zorgen voor een optimale duurzame reiniging. Maar hoe werken probiotische reinigers?
Hoe werkt het?
Tijdens de reiniging met de Probio wordt een laagje probiotica (goede bacteriën) op het oppervlak achtergelaten. Deze goede bacteriën verwijderen organische vervuiling die anders aanleiding geeft tot geurvorming. De probiotica produceren enzymen. Die enzymen breken, zowel tijdens als na het reinigen, het microscopisch vuil af in kleine stukjes. Zo kunnen de probiotica de kleine stukjes opnemen en verteren als voeding. Aangezien die probiotica dagenlang blijven doorwerken na de reiniging, is er een langdurige nawerking van de producten. Het resultaat: een microscopisch diepe reiniging en een langdurige absorptie van geurtjes. Voor een maximaal resultaat en een blijvende werking, is het belangrijk dat u tussendoor geen andere producten toepast die de werking teniet kunnen doen.
Milieubevorderend
Wanneer de micro-organismen na gebruik opnieuw in het milieu terecht komen, dragen ze actief bij tot waterzuivering en het behoud van een natuurlijk microbe-evenwicht. Probiotica zijn dus niet enkel milieuvriendelijk, maar zelfs milieubevorderend!
Waarom Probiotica?
Naast het groene aspect van deze detergenten zijn er nog andere voordelen ten opzichte van traditionele middelen.
Weg met geurtjes: De probiotische reinigingsmiddelen bestaan uit miljoenen goedaardige bacteriën die organische vervuiling verwijderen. Ze zijn in staat om geurmoleculen te absorberen en verwijderen daarnaast ook stoffen die de slechte bacteriën omzetten in nare geurtjes. Probiotica werken dus zowel preventief als curatief!
Grondig en efficiënt: De probiotica (of goedaardige bacteriën) blijven dagenlang doorwerken na de reiniging, waardoor er een langdurige nawerking van de producten is. Hierdoor kunnen ze veel dieper tot in het oppervlak schoonmaken. Probiotica zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt voor het reinigen van voegen en door het gebruik probiotica kunnen kalk en vetten zich minder goed hechten aan het oppervlak. Hierdoor kan de periodieke reiniging worden uitgesteld.
Safety first: In tegenstelling tot heel wat chemische reinigingsproducten zijn de probiotische producten heel veilig in gebruik. Deze middelen op basis van goedaardige bacteriën bevatten geen gevarensymbolen.
EU Ecolabel & Cradle to Cradle certified™ Gold: De probio-lijn van Greenspeed voldoet aan alle eisen van het EU Ecolabel en Cradle to Cradle certificaat. Het is de eerste range wereldwijd van probiotische reinigers die deze certificaten behaalde.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Greenspeed Probio hooggeconcentreerde interieurreiniger.” te beoordelen