GreenGard Maxi Fabric Care Kit

19.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901834703632

Beschrijving

Houd uw meubels er goed uit met de extra gemoedsrust die u krijgt als u weet dat u milieuvriendelijke producten gebruikt. GreenGard Onderhoudssets van Multimaster bevatten alle benodigdheden om uw meubels schoon en vlekvrij te houden.
Al onze producten voldoen aan strikte milieu- en veiligheidsnormen, maar met ons GreenGard- assortiment zijn we nog een stap verder gegaan. GreenGard- producten en -verpakkingen zijn ontworpen om hun impact op het milieu te minimaliseren zonder afbreuk te doen aan hun kwaliteit.
De kit bevat 3 producten die geschikt zijn voor alle textiel, inclusief microvezels
Fabric Cleaner is een specifiek reinigingsproduct voor de meeste vezelsoorten: natuurlijke vezels, synthetische, gemengde en microvezels
Stain Away is een vlekkenmiddel op waterbasis dat de meeste natte en balpenvlekken verwijdert uit microfiber en behandeld textiel
Resistant Stain Cleaner is een speciaal vlekkenmiddel voor oude en hardnekkige vlekken zoals vlekken van viltstiften, balpen, lippenstift, make-up, schoensmeer en was
Lees de gebruiksaanwijzingen aandachtig voor gebruik
Een verstandige keuze voor uw meubels, gezin en milieu
FOSFAATVRIJ · OZONVRIENDELIJK · WATERBASIS · SILICONENVRIJ · GEEN GEVAARLIJKE LUCHTVERONTREINIGING
Alle GreenGard- producten zijn ontwikkeld in het Uniters Research Center. Uniters garandeert dat al haar producten en diensten voldoen aan de strengste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid, prestatie en veiligheid. Bekijk ISO- en OHSAS-certificeringen .
Alle onderhoudssets van GreenGard worden geleverd met de ultieme stoffeergarantie en kunnen alleen worden gekocht bij nieuw meubilair.
Toepassingen Regelmatige schoonmaak
Vlekverwijdering
Inhoud 225 ml textielreiniger
225 ml Vlek weg
100 ml resistente vlekkenreiniger
1 spons
1 doek
Brochure
Voordelen Op waterbasis
Fosfaatvrij
Siliciumvrij
Biologisch afbreekbaar
Bevat geen gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen
Gemaakt van grondstoffen van plantaardige oorsprong
Gemaakt van grondstoffen die veel worden gebruikt in cosmetica
De verpakking is gemaakt van gerecycled papier
De sponzen zijn op basis van soja
De flessen zijn recyclebaar
Zorg voor stof Minstens om de 6 maanden moet u elk deel van uw meubel dat regelmatig in contact komt met het menselijk lichaam (stoelen, armleuningen, hoofdsteunen enz.) Grondig reinigen. Iedereen transpireert! Het ontbreken van vlekken op textiel betekent niet dat transpiratievocht al geen schade aanricht. Meubels schoonmaken met Fabric Cleaner.
Omgaan met morsen en vlekken Met de GreenGard Fabric Care Kit kunt u de meeste vlekken en vlekken aan. Vlekken verwijderen .

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GreenGard Maxi Fabric Care Kit” te beoordelen