Grass – Alles In Set – Schoonmaakpakketten

34.90

Bekijken

Artikelnummer: 8703901448680414 Categorie:

Beschrijving

Startset Alles In Een Voor huis schoonmaken.
Grass Azelit Oven en barbecuereiniger is gemaakt voor het verwijderen van vet, koolstofaanslag en roet van pannen, fornuizen, multicooker, frituurpannen, grills, ovens en magnetrons.
Met slechts een paar keer spuiten verwijdert het vetspetters en hardnekkig gebakken voedselresten.
Bevat werkzame stoffen die vet afbreken en zonder veel moeite snelle resultaten garanderen.
Effectief op alle soorten ovens
Klaar voor gebruik
Verwijdert vet, vuil, voedselvlekken, waterresten en meer
Zonder parfum
Wordt geleverd met een sproeier
Grass Torus Houten meubelen reinigen en polijsten Torus is ontworpen om de natuurlijke uitstraling van houten oppervlakken te herstellen en te behouden. Reinigt van stof, strepen, vlekken en heeft een antistatische werking.
Dankzij avocado olie beschermt het meubels en geeft het glans, verbetert het het uiterlijk en verbergt het lichte beschadigingen.
Deze reiniger is veilig op hout, laminaat en geverfde kasten of meubels. Het verwijdert vuil, olie, resten en vet van deuren en houten panelen, waardoor schoonmaken een veilige en snelle dagelijkse mogelijkheid is.
Avacado geur
Laat geen residu achter op afgewerkt hout en laminaatoppervlakken
Klaar voor gebruik
Voor dagelijkse schoonmaak
Bladeren beschermend schild
Wordt geleverd met sproeier
Toepassing:
Spray gelijkmatig op het oppervlak en wrijf met een droge, schone doek of microvezel.
Grass Gloss Badkamerreiniger is geschikt voor het reinigen van badkuipen, douchecabines, sanitair, aardewerk en tegels van kalkaanslag, roestvlekken, zeepvlekken en zoutaanslag.
Verwijdert effectief hardnekkig vuil. Veilig voor acrylbaden. Geeft het oppervlak reinheid en glans, waardoor het effect meerdere dagen behouden blijft.
Verwijdert gemakkelijk kalk, en roestvlekken
Geweldig voor het reinigen van bad, douche, toiletten en moeilijk bereikbare plaatsen
Klaar voor gebruik
Niet schurend
Wordt geleverd met een sproeier
Toepassing:
Gelijkmatig op het te reinigen oppervlak aanbrengen en enkele minuten laten inwerken. Wrijf met een borstel of spons, spoel af met water. Herhaal de behandeling indien nodig. Op zuurgevoelige oppervlakken niet langer dan 30 seconden vasthouden.
Grass Universal Allesreinger reinigingsmiddel met een breed werkingsspectrum. Verwijdert effectief verschillende soorten vuil van waterdichte oppervlakken zoals linoleum, polymeercoatings, keramische tegels, laminaat, parket, hout, roestvrij staal, glazen oppervlakken, evenals leer en stof zonder de vezels van de stof te beschadigen.
Effectief voor regelmatige reiniging, ook geschikt voor sterk vervuilde oppervlakken. Laat geen strepen achter.
Frisse geur
Verwijdert snel en gemakkelijk vastzittend vuil
Klaar voor gebruik
Laat oppervlakken sprankelend schoon
Elimineert onaangename geuren
Wordt geleverd met een sproeier
Toepassing:
Breng het middel aan op het te reinigen oppervlak en laat het gevormde schuim enkele seconden staan. Wrijf hard vuil met een borstel en maak het resterende vuil schoon met een spons of servet. Herhaal de behandeling indien nodig.
Grass Clean Glass Ruitenreiniger voor glas, spiegels, kunststof, chroom, tegels. Laat geen strepen achter en geeft antistatische eigenschappen aan oppervlakken.
Kan op kantoor worden gebruikt voor het reinigen van meubels, monitoren, glas, spiegels en winkeluitrusting.
Frisse geur
Desinfecterende eigenschappen
Perfect voor het reinigen van glas, ramen
Klaar voor gebruik
Op basis van alcohol
Vrij van ammoniak
Verwijdert vingerafdrukken, vlekken en vegen
Wordt geleverd met sproeier
Grass Digger-Gel Vloeibare Ontstopper is een alkalisch middel voor het reinigen van keukenwaterleidingen, toiletten, badkamers, vloerafvoeren, olieverstopping en andere afvoerleidingen.
Ideaal voor alle soorten metalen en kunststof buizen. Lost snel vet- en eiwitafzettingen, haar, voedselresten op, werkt over de hele lengte van de buis.
Doodt bacteriën en elimineert onaangename geurtjes.
Snijdt door stilstaand water rechtstreeks naar de verstopping
Veilig op PVC, metalen buizen en septische systemen
Verwijdert en reinigt klompen in alle badkuipen, douches en gootstenen
Toepassing:
Goed schudden voor gebruik. Giet 300-500 ml van het product in en laat 2-3 uur staan. Spoel af met veel warm water. Herhaal als het erg vervuild is. Gebruik het product regelmatig voor profylaxe.
Grass Dos Gel Badkamers en Toiletten Desinfectie en Reiniger Dos-Gel op basis van actief chloor voor desinfectie en bleken.
Ideaal voor het desinfecteren en reinigen van toiletten, badkuipen, gootstenen, tegels, afvoeren, afvoeren, vloeren en werkoppervlakken. Heeft desinfecterende eigenschappen, verwijdert schimmel en meeldauw.
Doodt 99,9% van alle ziektekiemen
Reinigt, ontkalkt en desinfecteert in één
De gebogen fles richt zich op moeilijk bereikbare plaatsen
Verdikte gelformule kleeft aan het oppervlak van het toilet
Maakt het oppervlak schoon en glanzend
Onmiddellijk deodoriserend
Toepassing:
Breng het middel aan op het te reinigen oppervlak, laat 1-2 minuten intrekken. Wrijf met een borstel of spons, spoel af met water. Herhaal de behandeling indien nodig. Voor het beste resultaat wekelijks opnieuw aanbrengen.
Let op:
Test het product bij voorkeur op een doek op een onopvallende plaats. Gebruik deze reiniger niet op oxidatiegevoelige materialen zoals natuursteen, brons, koper, messing, nikkel en aluminium.
Grass Toiletreiniger WC-Gel voor het reinigen van toiletten, aardewerk, tegels van kalkaanslag, roestvlekken, zoutaanslag. Helpt bij het elimineren van onaangename geurtjes en wordt wit, en verheldert uw toiletpot.
Dit doseermondstuk heeft een unieke hoek en maakt het gemakkelijk om moeilijk bereikbare plaatsen onder de komrand aan te pakken met een simpele druk op de fles. De gelachtige structuur van het reinigingsmiddel zorgt voor een zuinig verbruik.
Werkt binnen enkele seconden door de hardste toiletvlekken
Vernietigt ringen van toiletpotten
De gebogen fles richt zich op moeilijk bereikbare plaatsen
Het hele toilet ontgeurd achterlaten met een frisse geur
Doodt 99,9% microben
Toepassing:
Breng het middel aan op het te reinigen oppervlak, laat 1-2 minuten intrekken. Wrijf met een borstel of spons, spoel af met water. Herhaal de behandeling indien nodig. Voor het beste resultaat wekelijks opnieuw aanbrengen.
Grass Arena Vloeren Cleaner Concentrate detergent is ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van vloeren en andere afwasbare oppervlakken.
Dankzij de veilige formule is het ideaal voor parket, laminaat, natuursteen, tegels, gelakte en andere waterdichte oppervlakken.
Geeft glans, laat geen strepen en tandplak achter. Heeft een polijstende werking, vernieuwt het uiterlijk. Zuinig dankzij de geconcentreerde formule. Neutraliseert onaangename geuren en aromatiseert.
Herstelt effectief de glans en verwijdert vuil
Veilig voor alle houten vloeren
Schuimarme formule
Frisse lelie-geur
Met polijsteffect
Concentreren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grass – Alles In Set – Schoonmaakpakketten” te beoordelen