GLORIX Lemon Fresh 100% Hygiëne – 2 pak x 30 Hygiëne doekjes – voordeelverpakking – schoonmaak – verwijdert de allergenen stof en pollen !!!

15.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901215580153 Categorie:

Beschrijving

Let op! Prijs is per 2-pack
Glorix Lemon – 30 stuks – Schoonmaakdoekjes garandeert jou en je gezin een langdurige actieve bescherming tegen onhygiënisch vuil.
• Reinigt snel en gemakkelijk.
• 100% hygiene.
• Met honingraatstructuur.
• Bevat geen bleekmiddel.
• Geschikt voor verschillende oppervlakten.
• Gemakkelijk hersluitbaar.
In veel huishoudens is het altijd gezellig druk. Je wil dan ook niet veel tijd kwijt zijn aan verplichte klusjes die je liever overslaat. Toch is het belangrijk om je huis goed schoon te houden. Glorix begrijpt dit helemaal en heeft de perfecte oplossing. Met de Glorix Lemon Schoonmaakdoekjes kun je namelijk verschillende oppervlakten snel en gemakkelijk reinigen en laten een heerlijke, frisse geur van citroen achter. De schoonmaakdoekjes verwijdert allergenen zoals stof en pollen voor een perfect en schoon huis. Glorix Lemon Schoonmaakdoekjes bevatten bovendien geen bleekmiddel. Zo heb je in een mum van tijd je huis fris en schoon, zodat je weer verder kunt met de leuke dingen in het leven! Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne. Overal ligt er vuil op de loer en je hebt lang niet altijd zin om dit tegen te gaan. Toch moet je de onzichtbare vijand van hygiëne krachtig bestrijden. Het verwaarlozen van sanitair zal ertoe leiden dat deze vol bacteriën, vlekken en onaangename geuren komt te zitten. Vele (voedsel)infecties die Nederlanders krijgen, worden opgelopen in eigen huis. Als hygiëne-expert staat Glorix altijd voor je paraat om dit te voorkomen: in en rondom uw huis.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GLORIX Lemon Fresh 100% Hygiëne – 2 pak x 30 Hygiëne doekjes – voordeelverpakking – schoonmaak – verwijdert de allergenen stof en pollen !!!” te beoordelen