Glorix hygiënische spray badkamer 3x 500ml

14.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901589765296 Categorie:

Beschrijving

Glorix hygiënische badkamer foamspray is speciaal ontwikkeld om allerlei afwasbare oppervlakken in je badkamer grondig te reinigen en te beschermen tegen kalkaanslag.
100% hygiënische reiniging.
Maakt oppervlakken glanzend en hygiënisch snel en gemakkelijk schoon.
Geschikt voor gebruik in toilet, badkamer, keuken en vele afwasbare oppervlakken.
Veilig om te gebruiken op roestvrij staal, glazuur, keramiek, porselein en geverfd hout.
Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
Voor een 100% hygiënisch en glanzend schoon resultaat.
Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray is speciaal ontwikkeld om allerlei afwasbare oppervlakken in je badkamer grondig te reinigen en te beschermen tegen kalkaanslag. De handige spray is te gebruiken van douche tot wasbak, van badkamer tegels tot kranen! De foam hecht zich beter aan het vuil dan reguliere sprays, waardoor Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray garant staat voor een uitstekend schoonmaak resultaat in de badkamer. Je kunt dus de hele badkamer grondig reinigen met deze gebruiksvriendelijke foamspray. Om 100% kalk en zeepresten te verwijderen en een streeploos resultaat te bereiken dien je de foamspray een paar seconde te laten inwerken, de speciale formule is hierdoor geschikt voor de gehele badkamer. Je kunt Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray dagelijks gebruiken, voor voortdurende hygiëne en 100% antikalk badkamer. Gebruik de andere reinigingsproducten van Glorix voor een optimaal schoon resultaat in huis. Reinig bijvoorbeeld heel je huis met Glorix Bleek Foamspray, je toilet met de krachtige toiletreiniger met bleek, of verwijder vuil met de handige vochtige doekjes van Glorix. Zo ben je altijd verzekerd van een hygiënisch schone leefomgeving voor jezelf en je gezin.
Waarschuwing: Vermijd contact met kleding, tapijt en textiel. Niet gebruiken op marmer, natuursteen en geverfd hout. Goed na spoelen bij gebruik op plastic, aluminium en emaille. Voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzingen lezen op de verpakking. Probeer de spray eerst op een onopvallende plek.
3 flessen van 500ml

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glorix hygiënische spray badkamer 3x 500ml” te beoordelen