FreshDisc toiletblokjes blauw 12 stuks halfjaarverpakking t.b.v. Geberit toiletblokhouder

24.94

Bekijken

Artikelnummer: 8703901544985694 Categorie:

Beschrijving

Klinkt een schoon en fris ruikend toilet als muziek in de oren? Dan zijn de FreshDisc toiletblokjes van Geberit de perfecte keuze.
Deze toiletblokjes zijn geschikt voor de Geberit toiletblokhouder (UP100 en UP320) en bij een Duoblok toilet. De FreshDisc toiletblokjes plaats je eenvoudig in de toilethouder of in het waterreservoir. Elke keer als je doorspoelt kleurt het water blauw en worden nare geurtjes voorkomen. Op deze manier kan iedereen genieten van zijn of haar toiletbezoek.
Unieke productkenmerken Voorkomt nare geurtjes in het toilet
Ontwikkeld voor de Geberit toiletblokhouder
Ook geschikt voor een Duoblok toilet (waterreservoir)
Belangrijke productkenmerken Bevat 12 toiletblokjes
Blauwe spoeling
Levensduur van een half jaar
Waarom Geberit FreshDisc toiletblokjes kopen? Geberit is al jarenlang marktleider als het aankomt op sanitaire producten. De speciaal ontwikkelde FreshDisc toiletblokjes zorgen voor een frisse en aangename geur in jouw sanitaire ruimte. De toiletblokjes komen terecht in het reservoir waarna je een blauwe spoeling krijgt. Deze spoeling reinigt het toilet, doodt alle bacteriƫn en laat een frisse lucht achter.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FreshDisc toiletblokjes blauw 12 stuks halfjaarverpakking t.b.v. Geberit toiletblokhouder” te beoordelen