Elja Allesreiniger Citro | 5L

27.00

Bekijken

Artikelnummer: 8703901029126669 Categorie:

Beschrijving

Krachtige ontvetter. Ideaal voor de schoonmaak van zeer vervuilde oppervlakken zowel voor binnen- als buitenshuis.
Het is veilig voor nagenoeg alle materialen.
Verwijdert het hardnekkigste vuil.
Biologisch afbreekbaar
Waar kan ik Elja Allesreiniger Citro gebruiken? ALLESREINIGER CITRO is veilig voor nagenoeg alle materialen, zoals metalen (ook aluminium, zink, e.d.), vloeren, lak- en schilderwerken, vlekken in textiel, kunststof, email, glazuur, vloerbekleding, autobekleding, velgen en motorische onderdelen van auto, motor, vrachtwagen, kettingen van fietsen, werktuig, enz. Ideaal voor of na werkzaamheden, verhuizingen en renovaties. Desty Professionele ontvetter is effectief op de moeilijkst te verwijderen vuil zoals vet, bloed, wijnvlekken, roet, vliegen, siliconen…
Hoe gebruik ik Elja Allesreiniger Citro? ALLESREINIGER CITRO verdunnen naarmate de vervuiling. Bij hardnekkig vuil 4-5 min. laten inwerken en dan naspoelen. Het te reinigen object kan ook ondergedompeld worden in een verdunde oplossing (indien heel vuil ook puur) voor enkele minuten (de tijd hangt af van het type materiaal en de hoeveelheid te verwijderen vuil). Nadien goed naspoelen onder stromend water.
Opgelet ! Gelieve stoffen altijd eerst op kleurechtheid te testen op een niet zichtbare plek voordat u het product op het gehele oppervlak gebruikt.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elja Allesreiniger Citro | 5L” te beoordelen