EcoPods – Allesreiniger pods – 4 stuks

13.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703900885427124 Categorie:

Beschrijving

Universeel reinigingsmiddel voor algemeen gebruik. Geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken en meubels. Ook geschikt voor het reinigen van ramen. Geconcentreerd natuurlijk product in capsulevorm, te gebruiken in combinatie met verstuiver. Zero Waste & ecologisch schoonmaken dankzij Ecopods. Omhulsel van de capsule bestaat uit algen, dit lost volledig op in het water.
Geur: Appelazijn
PH WAARDE: 9,5 +- 0,5 (sol. 3%)
Geschikt voor vegans
EU Ecoloabel gecertificeerd
Tip: je ramen krijg je ook perfect met Ecopods allesreiniger
Gebruik: Doe de capsule in een verstuiver van 500ML of 750ML en vul aan met water. Laat de capsule volledig oplossen. Behandel de capsules steeds met droge handen. Door contact met water gaan ze immers oplossen! Ingrediƫnten: 15-30% niet-ionischeoppervlakte-actievestoffen, parfums Milieu Ecopods is een pionier met zero-waste-verpakking voor schoonmaakproducten. Deze plastic-vrije verpakking heeft meer voordelen dan dat je zou denken. Je koopt geen water maar een supergeconcentreerd schoonmaakproduct.
Je koopt geen wegwerp plastic, maar een duurzame herbruikbare fles.
Zo bespaar je 92% CO2 omdat we alleen de capsule vervoeren en geen water (traditionele schoonmaakproducten bevatten 80% water).
Je bespaart 91% afval omdat de herbruikbare flessen jaren meegaan.
En je hebt 95% minder plaats nodig om de producten op te bergen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EcoPods – Allesreiniger pods – 4 stuks” te beoordelen