Ecologisch schoonmaakpakket – CC Hansen schuursponsjes – 3 stuks + Reinigingsdoekjes gebreid + Afwasborstel hard & Hello Simple Kernzeep

21.81

Bekijken

Artikelnummer: 8703900085142502 Categorie:

Beschrijving

Het cadeaupakket, bestaande uit vier duurzame schoonmaakproducten is een leuk cadeau om te geven of krijgen tijdens de feestdagen.
Het is dan weliswaar niet altijd even leuk om schoon te maken, maar met het cadeaupakket Groene Schoonmaak weet je dit werkje toch te verlichten. Het pakket wordt verpakt in een giftbox en komt met een leuke handgeschreven boodschap.
Het cadeaupakket Groene Schoonmaak bevat een natuurlijk schuursponsje, reinigingsdoekjes, vegan kernzeep en een ecologische afwasborstel. Al deze producten worden op een ecologische manier geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit. Zo wordt de schoonmaak en stukje makkelijker en duurzamer!
Inhoud: CC Hansen Schuursponsjes, 3 stuks + CC Hansen gebreide reinigingsdoekjes, 2 stuks + Hello Simple Kernzeep 100 gram + CC Hansen Afwasborstel FSC met gebogen steel hard.
Afmetingen: Reinigingsdoekjes: 30 x 34 cm. Afwasborstel: 23 x 4 cm.
Materiaal: Schuursponsjes: natuurlijke cellulose, sisal, recyclebare PET. Reinigingsdoekjes: Biologisch katoen. Afwasborstel: FSC gecertificeerd beukenhout, Mexicaanse vezels.
Belangrijke ingrediënten: Kernzeep: Olea Europea Fruitolie (Olijfolie), Cocos Nucifera Olie (Kokosolie), Natriumhydroxide; Maris Sal (zeezout)
Verpakking: Duurzaam en recyclebaar
Ecologische schoonmaakproducten
Veel schoonmaakproducten die tegenwoordig gebruikt worden zijn slecht recyclebaar en niet duurzaam. De meeste afwasborstels bestaan bijvoorbeeld uit synthetisch materiaal en plastic. Dit materiaal gaat niet lang mee en is ook niet recyclebaar. Merken als CC Hansen komen met ecologische alternatieven. Zo zorgen zij ervoor dat alle producten gemaakt worden met FSC-gecertificeerd hout. Dit is van goede kwaliteit, en bewijst ook dat het hout op een verantwoordelijke manier wordt geproduceerd. Zo gaan de producten langer mee en kunnen ze na gebruik goed gerecycled worden.
De kernzeep van Hello Simple draagt ook bij aan een duurzaam huishouden. Omdat het effectief is voor bijna alles: vaat, textiel en huishouden hoef je minder verschillende verpakkingen te gebruiken, terwijl je toch effectief blijft schoonmaken. De zeep is veganistisch, vrij van palmolie en bestaat uit biologische ingrediënten. Dit betekent dat de zeep helemaal vrij is van conserveringsmiddelen, geurstoffen en kleurstoffen. De kernzeep schuimt geweldig en krijgt zo alles schoon op een ecologisch verantwoorde manier.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ecologisch schoonmaakpakket – CC Hansen schuursponsjes – 3 stuks + Reinigingsdoekjes gebreid + Afwasborstel hard & Hello Simple Kernzeep” te beoordelen