EcoEgg Bamboe Schoonmaakdoekjes op rol – Poetsdoek – Herbuikbare keukenrol – 100% Bio-Bamboe – Wasmachine veilig – 20 Vellen

17.35

Bekijken

Artikelnummer: 8703900181280088 Categorie:

Beschrijving

Maak kennis met de EcoEgg Bamboe Schoonmaakdoekjes op rol: de perfecte aanvulling op jouw duurzame huishouden!
Deze doekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk bamboe en zijn daarom niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens super zacht en absorberend. De EcoEgg Bamboe Schoonmaakdoekjes zijn geschikt voor alle oppervlakken in huis, van keuken tot badkamer en van vloer tot plafond. Het beste van alles is dat deze schoonmaakdoekjes wasbaar en herbruikbaar zijn, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook minder afval produceert. En omdat ze zijn gemaakt van bamboe, een van de snelst groeiende planten ter wereld, zijn ze ook nog eens hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar.
Herbruikbaar
Het gebruik van wasbaar keukenpapier biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel papieren keukenpapier. In tegenstelling tot papieren keukenpapier, dat na eenmalig gebruik wordt weggegooid, kan wasbaar keukenpapier meerdere keren worden gebruikt. Dit betekent niet alleen dat er minder afval wordt geproduceerd, maar ook dat je geld bespaart op de lange termijn.
Gebruik Elk velletje kan worden gewassen en opnieuw gebruikt worden (hoe meer gewassen hoe beter hij vuil opneemt), namelijk wel 85 keer. Met 20 vellen per rol krijg je 1700 keer de kans de gemorste zaken op te ruimen. Kan je nagaan hoeveel papier je dan niet gebuikt en dus bespaart!
Product eigenschappen Merk: EcoEgg
Materiaal: 100% Bio-Bamboe
Wasmachine-veilig (60 graden, geen wasverzachter en niet strijken)
Aantal vellen: 20
Over EcoEgg EcoEgg is ontstaan uit een gebrek aan alternatieven voor wasproducten die zowel zacht zijn voor de huid als natuurlijk en effectief. Door gebruik te maken van de kracht van de natuur, kwam het was ei uit: Eco Egg Laundry Egg. Ontwikkeld in samenwerking met Allergy Uk .Wij maken innovatieve producten die vrij zijn van schadelijke chemicaliën, minder plastic bevatten en vriendelijk zijn voor zowel uw huid als uw portemonnee.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EcoEgg Bamboe Schoonmaakdoekjes op rol – Poetsdoek – Herbuikbare keukenrol – 100% Bio-Bamboe – Wasmachine veilig – 20 Vellen” te beoordelen