Draadloos Toetsenbord Met Touchpad – Voor Telefoon Of Tablet

39.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900076907394 Categorie:

Beschrijving

Het is bijna zo ver de kerstdagen komen eraan! Dit Draadloze Toetsenbord Met Touchpad is een ontzettend leuk cadeau. Wij hebben een speciale Kerstspecial actie gemaakt voor dit jaar om de mensen met een vrolijk gevoel de kerst en het nieuwe jaar in te laten gaan. Bij aankoop van het Draadloze Toetsenbord Met Touchpad krijgt u namelijk gratis een Toetsenbord Borstel – 2 in 1 Multifunctionele Venster Groef Reinigings Borstel – Voegen Veger – Voegenborstel – Inclusief Stoffer & Blik ter waarde van € 7,95!!
Dit is een super handig en sterk borsteltje voor je toetsenbord -> wist je dat er wel 100.000 bacteriën op je toetsenbord zitten? Om over broodkruimels en ondefinieerbare smurrie maar te zwijgen…. Ook handig om bij groeven en voegen te komen en het vuil gelijk in het schepje te vegen, een mini stoffer en blik voor dagelijks gebruik.
Met deze handige borstel kunt u gemakkelijk bij de kleinste en dunste openingen komen. Nu kan u eindelijk al die dunne vieze voegen overal schoonmaken, geen gepeuter en veel te groot gereedschap meer nodig. Met dit borsteltje kan u overal bij! Ook handig om te gebruiken om uw toetsenbord mee schoon te maken. Wanneer al de viezigheid uit de groeven is geveegd kunt u het gemakkelijk bij elkaar vegen en opruimen door de stoffer en blik functionaliteit. Deze borstel is compact en handig op te bergen. Hang deze op aan het rekje in de keuken, bureaula, schoonmaak hok of berg hem op in een lade.
Een prettige kerst toegewens namens het Writing Girl team!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Draadloos Toetsenbord Met Touchpad – Voor Telefoon Of Tablet” te beoordelen