DONGOODS® Toiletblokjes voor inbouwreservoirs – WC-blokjes – Toiletblokken in een voordeelverpakking – 12 stuks

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901086635797 Categorie:

Beschrijving

Wil je graag één super schoon en frise Toilet? ben je klaar met zelf te kuisen? dan is dit zeker iets voor u! De toiletblokjes gaan 4 weken mee en bevatten eco-vriendelijke pigmenten. De knal blauwe blokjes werpt u in de toilet inbouwreservoir. Ze komen automatisch terecht in het reservoir en u hoeft niet meer te klungelen met toiletblokjes die in uw pot hangen. Vaak valt het toiletblokje dat in uw pot hangt in het toilet en het vervangen is vaak geen smakelijk klusje.
Stralend fris vrij van bactieeren!
Bij iedere spoeling wordt jouw toilet gereinigd en krijg je een hygiënische blauwe spoeling in het toilet. Bij iedere spoeling zorgen de blokjes voor een bacterievrije toilet. De toiletblokjes zijn compleet biologisch afbreekbaar en lossen vanzelf helemaal op.
Specificaties:
Inhoud verpakking: 12 x Toiletblokjes
Geschikt voor: Alle toiletreservoirs, Geberit (UP100/UP320) toiletblokhouders en Grohe Fresh toiletblokhouders
Kleur: Lavendel Blauw
Gewicht per toiletblokje: 50 gram
Lengte: 4.5 cm
Dikte: 1.7 cm
Klaar met elke keer je wc schoonmaken, wat ook voor last van je rug zorgt? En zat van toiletblokjes die na enkele spoelingen al gelijk afbreken? Bestel dan snel de Toiletblokjes en profiteer morgen nog van een langdurig schoon en fris toilet!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DONGOODS® Toiletblokjes voor inbouwreservoirs – WC-blokjes – Toiletblokken in een voordeelverpakking – 12 stuks” te beoordelen