Doe Het Zelf Afwas Pakket

17.38

Bekijken

Artikelnummer: 8703900658563043

Beschrijving

Doe Het Zelf Afwas Pakket Dit pakket is ideaal voor als u op vakantie gaat een een afwas set mee wilt nemen, om al uw vieze vaat te kunnen doen op een zeer primitieve maar effectieve manier. Maar ook voor andere situaties waar u zelf de afwas moet kunnen verrichten is dit pakket ideaal.
Dit pakket bestaat uit de Curver Afwasbak Vierkant 35cm Antraciet 10 liter, Ibex Afwasborstel Plastic Perlon/Nylon en de Method Afwasmiddel Perzik & Roze Peper 532 ml.
Deze vierkante bak van Curver is een multifunctioneel, want je kunt hem gebruiken voor de afwas, een handwasje of andere schoonmaak. Het teiltje heeft een inhoud van 10 liter. Afmetingen zijn: 35x35x12 cm.
Rechte afwasborstel met nylonvulling. Voor een schone vaat! De rechte afwasborstel met nylonvulling is ideaal voor de dagelijkse afwas. Dankzij de nylonharen krijg je je kopjes en pannen er goed mee schoon. De borstel is ook lekker licht en hittebestendig.
Deze Method Afwasmiddel Perik en Roze Peper zorgt voor een overweldigend schone vaat. De formule is zacht voorde huid en de mooie fles fleurt de keuken op. De heerlijke geur van perzik komt tijdens de afwas je tegemoet kom. De powergreen technologie zorgt voor moeiteloos schoonmaken van de vaat . Het bestaat uit 100% veilige en plantaardige stoffen, zonder chemische toevoegingen. Het afwasmiddel is daarnaast volledig biologische afbreekbaar en verpakt in gerecycleerd plastic.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doe Het Zelf Afwas Pakket” te beoordelen