Dettol Reinigingsdoekjes Geurloos – 80 doekjes + Dettol Multi Reiniger Spray – Allesreiniger – 3x 500 ml

26.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901109536563 Categorie:

Beschrijving

Dettol Hygiënische Multi-Reiniger Spray – Allesreiniger – 3x 500 ml + 1x Dettol Multi-Reinigingsdoekjes Geurloos – 80 doekjes, een compleet pakket dus met verschillende producten van Dettol.
Dettol Hygiënische Schoonmaak Doekjes reinigt elk oppervlak in een handomdraai. Het verwijdert keukenvet, zeepresten en badkamervuil voor een hygiënische reiniging. De krachtige doekjes bevatten geen bleek en laten geen vlekken of geurtjes achter. Er zitten 80 grote doekjes in een verpakking voor een schoon en 100% hygiënisch resultaat.
Dettol Hygiënische Multi-reiniger is een krachtige reinigingsspray met driedubbele werking. De formule verwijdert gemakkelijk vet, vuil en zeepresten en is geschikt voor de keuken en badkamer. Doordat de spray geen bleek en kleurstoffen bevat is het bovendien ook geschikt voor oppervlakken waar kinderen mee in contact komen. Dettol Hygiënische Multi-reiniger is 100% hygiënisch en laat geen vlekken of geurtjes achter.
• Krachtig tegen vet, vuil & zeepresten
• 100% hygiënisch
• Laat geen vlekken of geurtjes achter
• Zonder bleek en kleurstoffen

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dettol Reinigingsdoekjes Geurloos – 80 doekjes + Dettol Multi Reiniger Spray – Allesreiniger – 3x 500 ml” te beoordelen