Dettol – 6L Allesreiniger Power & Fresh – Katoenfris 2x1L – Citrus 2x1L – Kersenbloesem 2x1L – Voordeelverpakking

26.79

Bekijken

Artikelnummer: 8703901175981371 Categorie:

Beschrijving

Dettol Power & Fresh katoenfris Allesreiniger zorgt voor een perfecte hygiëne in het hele huis. De driedubbele werking verwijdert gemakkelijk vet, voedselresten en vuil. Dettol Allesreiniger is geschikt voor alle harde en afneembare oppervlakken. De Dettol Power & Fresh allesreiniger laat een zichtbare glans achter en verfrist elke ruimte met een heerlijke, katoenfrisse geur.
Dettol Power & Fresh Allesreiniger citrus zorgt voor een perfecte hygiëne in het hele huis. De driedubbele werking verwijdert gemakkelijk vet, voedselresten en vuil. Dettol Allesreiniger is geschikt voor alle harde en afneembare oppervlakken. De Dettol Power & Fresh allesreiniger laat een zichtbare glans achter en verfrist elke ruimte met een heerlijke, citrus geur.
Dettol Power & Fresh kersenbloesem Allesreiniger zorgt voor een perfecte hygiëne in het hele huis. De driedubbele werking verwijdert gemakkelijk vet, voedselresten en vuil. Dettol Allesreiniger is geschikt voor alle harde en afneembare oppervlakken. De Dettol Power & Fresh allesreiniger laat een zichtbare glans achter en verfrist elke ruimte met een heerlijke, kersenbloesem geur.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dettol – 6L Allesreiniger Power & Fresh – Katoenfris 2x1L – Citrus 2x1L – Kersenbloesem 2x1L – Voordeelverpakking” te beoordelen