Dettol – 1L Allesreiniger Spray Tru Clean – Mandarijn & Citroenbloesem 1×500 ml Eucalyptus 1x500ml – Voordeelverpakking

13.80

Bekijken

Artikelnummer: 8703901175981336 Categorie:

Beschrijving

Dettol Tru Clean Allesreiniger Mandarijn en Citroenbloesem op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong* is effectief tegen kalkaanslag en vuil, voor een perfecte hygiëne. Deze laat geen agressieve chemische resten achter, die oppervlakken in uw huis kunnen beschadigen. Omdat wij geloven dat door eenvoudige keuzes te maken ieder van ons kan helpen om onze thuis en tegelijk de wereld een schonere plaats te maken, de flessen zijn 100% recycleerbaar (verwijder het etiket en plaats de fles in de gepaste recyclagebak) en de productie wordt uitgevoerd met 0% afval dat naar de stortplaats wordt gestuurd.
* 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Dettol Tru Clean Allesreiniger Eucalyptus op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong* is effectief tegen vet en vlekken, voor een perfecte hygiëne. Deze laat geen agressieve chemische resten achter, die oppervlakken in uw huis kunnen beschadigen. Omdat wij geloven dat door eenvoudige keuzes te maken ieder van ons kan helpen om onze thuis en tegelijk de wereld een schonere plaats te maken, de flessen zijn 100% recycleerbaar (verwijder het etiket en plaats de fles in de gepaste recyclagebak) en de productie wordt uitgevoerd met 0% afval dat naar de stortplaats wordt gestuurd.
* 98,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dettol – 1L Allesreiniger Spray Tru Clean – Mandarijn & Citroenbloesem 1×500 ml Eucalyptus 1x500ml – Voordeelverpakking” te beoordelen