Decopatent® PRO Dubbelzijdige Raamwisser – Raamtrekker met Spray functie – Voor glazen ramen of Douche – Ramen wassen en Zemen

18.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901390055979

Beschrijving

Dubbelzijdige Raamwisser / Raamtrekker met ingebouwde sop spray knop.
Voordelen van deze Decopatent Dubbelzijdige Raamwisser / Raamtrekker Deze complete handzame raamwisser is ideaal voor het lappen en wassen van uw ramen of douche wanden. Met deze raamwisser maakt u uw ramen weer glashelder en zonder strepen schoon. Zoals uw ruiten er moeten zien na het ramen lappen. Deze raamwisser zorgt dus voor een perfect schoon en streeploos resultaat.
De raamwisser is voorzien van een ingeboude spray functie, zodat u het sop eenvoudig op uw ruit spuit.
De voordelen van deze – all in one – raamwisser op een rijtje:
Dubbelzijdige Raamwisser / Raamtrekker met ingebouwde spray knop
Altijd uw sop bij de hand.
Je ramen wassen en zemen, zodat ze weer glashelder worden.
Ramen wassen zonder strepen.
Geschikt voor glazen ramen, dubbelglas, douche wanden, deuren en spiegels.
Met deze raamwisser ben je perfect voorbereid om de ramen schoon te maken.
Afmetingen
Afmetingen: 24 x 10 x 26 centimeter (lengte x breedte x hoogte)
Alles in 1 Raamwisser Deze handige raamwisser is voorzien van een raamwisser en aan de anderzijde een raam zeem. Tevens zit er een ingeboude spray functie in, zodat u uw schoonmaak sop eenvoudig op uw ruiten kan spuiten.
Professionele reiniging van ramen Met deze multifunctionele raamwisser ben je perfect voorbereid om al jouw ramen of douche wanden weer lekker schoon te maken.
Bestel deze Raamwisser vandaag nog Ramen wassen gaat nu nog sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren, met deze super handige set van Decopatent®. Met deze raamwisser maak je de ramen spiegels en wandtegels snel en moeiteloos schoon. En met de ingebouwde trekker trek je ze in een zigzag beweging in een mum van tijd streeploos weer droog.
Afgebeelde decoraties zijn bij de levering niet inbegrepen.
Decopatent® is een beschermd handelsmerk.
Wij van Decopatent® bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden professionele klantenservice Voor en Na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decopatent® PRO Dubbelzijdige Raamwisser – Raamtrekker met Spray functie – Voor glazen ramen of Douche – Ramen wassen en Zemen” te beoordelen