Dasty Keuken Schoonmaak Pakket: Afwas Super Ontvettend + RVS- en Inductiekookplatenreiniger + Ruiten en Oppervlakten + Allesreinigende Gel (Starter-Pack) + 5 GRATIS schuursponzen

24.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900009252462 Categorie:

Beschrijving

Dit pakket bestaat uit 4 keuken producten van de lijn van Dasty:
1) Afwas Super Ontvettend
Dasty Afwas Super Ontvettend is een krachtig reinigingsmiddel voor borden, bestek en elk ander vuil voorwerp, ontvet grondig, ook in koud water. Verwijdert verbrande resten en aanslag en laat een aangename geur los in de omgeving.
Dasty Afwas Super Ontvettend zorgt voor het loslaten en het oplossen van vettig vuil wat dan makkelijk afgespoeld kan worden, met een neutrale pH waarde is het product zacht voor de huid. De gebruikte oppervlakteactieve stoffen zorgen voor de vorming van een compacte en aanhoudende schuim, ook bij sterke verdunningen.
2) RVS- en Inductiekookplatenreiniger
Dasty RVS Professional, ontwikkeld voor professioneel gebruik, is een revolutionair en innovatief product bedoeld om de reiningstijd te verminderen en het beste resultaat op grote roestvrij stalen oppervlakken te verkrijgen.
Dasty RVS Professional heeft een specifieke formule die een speciaal mengsel van grondstoffen bevat, welke naast het ontvetten van het oppervlak ook het verwijderen mogelijk maakt van de karakteristieke oxide dat het staal donker en dof maakt.
3) Ruiten en Oppervlakten reiniger
Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional is een reinigingsmiddel voor ruiten met een langdurig geparfumeerde en verfrissende werking. Kan tevens gebruikt worden op alle afwasbare oppervlakken. Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional bevat een hoge concentratie van oplosmiddelen en parfum, welke eigenschappen het product doen onderscheiden van andere normale ruitenreinigers op de markt.
4) Allesreinigende Gel
Dasty Gel Allesreiniger is een hoog geconcentreerd product ontwikkeld voor professioneel gebruik, geschikt voor het schoonmaken van alle afwasbare oppervlakken, voor een regelmatige, veilige en snelle reiniging van alle soorten vloeren.
EXTRA
U krijgt bij deze pack een set van 5 Schuursponzen gratis meegeleverd.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dasty Keuken Schoonmaak Pakket: Afwas Super Ontvettend + RVS- en Inductiekookplatenreiniger + Ruiten en Oppervlakten + Allesreinigende Gel (Starter-Pack) + 5 GRATIS schuursponzen” te beoordelen