Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket: WC-gel + Super Antikalk + Ruiten en Oppervlakten + Badkamerreiniger (Starter-Pack) + 5 GRATIS schuursponzen

24.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900009220747 Categorie:

Beschrijving

Dit pakket bestaat uit 4 badkamer producten van de lijn van Dasty:
1) Wc-gel
Dasty WC Gel Parfumerend verwijdert onaangename geuren van de WC, parfumeert nog meer en nog langer de gehele ruimte. Dankzij de innovatieve formule reinigt het giëne tot onder de rand.
2) Super Antikalk
Dasty Super Antikalk is een zuur reinigingsmiddel specifiek voor het verwijderen van kalkaanslag, roest, zeepresten.
Dasty Super Antikalk is geen ontvetter maar een doeltreffend anti-kalk product met het voordeel van de spray die een praktisch en snel gebruik mogelijk maakt op alle wanden, in het bijzonder de verticale.
3) Ruiten en Oppervlakten reiniger
Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional is een reinigingsmiddel voor ruiten met een langdurig geparfumeerde en verfrissende werking. Kan tevens gebruikt worden op alle afwasbare oppervlakken. Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional bevat een hoge concentratie van oplosmiddelen en parfum, welke eigenschappen het product doen onderscheiden van andere normale ruitenreinigers op de markt.
4) Badkamerreiniger
Dasty Badkamerreiniger Professional is een nieuw reinigingsmiddel met een hoog parfumerend vermogen. De speciale formule zorgt voor reiniging en glans van de oppervlakken en is tevens geschikt voor gebruik op marmer.
Onze leveringsmethode:
“Bestelt u vandaag voor 16h, dan heeft u het de volgende dag in huis!”
Bovenstaande methode is enkel van toepassing op werkdagen.
EXTRA
U krijgt bij deze pack een set van 5 schuursponzen gratis meegeleverd.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket: WC-gel + Super Antikalk + Ruiten en Oppervlakten + Badkamerreiniger (Starter-Pack) + 5 GRATIS schuursponzen” te beoordelen