Cosmeau Schoonmaakmiddel Tabletten Cleaning Tabs Schoonmaak Tabs – Keukenreiniger – Badkamerreiniger Sanitair- Glasreiniger

26.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900979144538

Beschrijving

Schoonmaak tabs of cleaning tabs is schoonmaakmiddel in vaste tabletvorm. Je koopt eenmalig een spuitfles, vult deze met kraanwater, voegt een tablet toe, en je hebt schoonmaakmiddel!
Cosmeau starterkit met schoonmaaktabletten en prachtige frosted white spuitflessen. De starterkit komt met glasreiniger, keukenreiniger, en badkamerreiniger
Duurzaam, geen onnodig vervoer van water
Krachtig
Vegan
Geen wegwerpplastic meer
Scherp geprijste schoonmaaktabs
Bij normaal gebruik gaat de sproeifles oneindig mee
Zo koop je navullingen vanaf €1,50 per stuk – de meest betaalbare schoonmaaktabletten in de markt! – en worden deze als brievenbuspakket verzonden. Zo vervoeren we geen onnodig water meer en zijn er minder chemicaliën nodig in het productieproces. Jij een schoon huis met een bijdrage aan duurzaamheid!
Badkamer & Sanitair Sinaasappel
Schoonmaak tabs voor je badkamer en wc, verwijdert- en voorkomt kalkaanslag.
Keuken Limoen
Speciaal voor vet en etensresten bij je kookplaat, aanrecht, en vloer. Heerlijke limoen geur.
Glas Geurloos
Glasreiniger tab voor je ramen, spiegels en alles van glas. Laat het weer streeploos shinen!
Optioneel los als tab te koop: Allesreiniger Lavendel
De multi-functionele allesreiniger voor verschillende oppervlakten.
Hoe werkt dit precies? Je vult de fles met water van ongeveer 500ml, vul deze niet helemaal maar laat 1-2cm ruimte over voor de tab en de sproeier. Laat de tab 5-10 minuten inwerken, schudt je fles een paar keer en je schoonmaakmiddel is klaar voor gebruik.
Bij het navullen kan er wat water naar boven ontsnappen en lekken door de spuitmond. Zorg ervoor dat de mond van de spuitfles op “STOP” staat, dit is normaal en zal zich oplossen nadat de tab volledig is opgelost.
Kan ik de cleaning tabs gebruiken met mijn eigen spuitfles? Zeker, we raden om 500ml per tab te gebruiken. Je kan de effectiviteit verhogen of langer met je tab doen door meer of minder water toe te voegen.
In de verpakking: Spuitfles 500ml Frosted White Keuken
Spuitfles 500ml Frosted White Badkamer
Spuitfles 500ml Frosted White Glas
Cleaning Tab Glas Geurloos
Cleaning Tab Keuken Limoen
Cleaning Tab Badkamer Sinaasappel
Optioneel te koop, spuitfles allesreiniger en allesreiniger losse schoonmaak tab.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cosmeau Schoonmaakmiddel Tabletten Cleaning Tabs Schoonmaak Tabs – Keukenreiniger – Badkamerreiniger Sanitair- Glasreiniger” te beoordelen