cleenbeen® – Schoonmaak slijm – toetsenbord reiniger – Planten – Kruimel en stof vanger

9.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900301755833 Categorie:

Beschrijving

Onmisbaar onder de schoonmaakmiddelen! cleenbeen® trekt op magische wijze stof en vuil aan. Elke kruimel, haar en stof blijft aan de gel plakken en wordt erin opgenomen. Deze schoonmaak gel is speciaal ontwikkeld voor schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken zoals, toestenbord, roosters, oordoppen, TV, speakers en ook planten! cleenbeen® maakt schoon waar een vaatdoek of stofzuiger niet bij komt. In de professionele schoonmaak wereld wordt cleenbeen® vaak gebruikt voor het toetsenboord, muismat en laptop. Door het hersluitbare opbergzakje is de cleenbeen® makkelijk op te bergen en altijd bij de hand.
Frisse Geur
cleenbeen® heeft een heerlijke frisse citroen geur en ruikt niet naar de reinigers waar je je neus aan brandt. Deze universele stofreiniger is gemaakt van biologisch afbreekbare gel.
Eenvoudig te gebruiken
De schoonmaak gel is eenvoudig in gebruik. Niet schudden, niet roeren, gewoon uit de verpakking halen, kort kneden en op het vuile oppervlak of in kleine spleten drukken. Dan eraf halen, en klaar!
Herbruikbaar
De schoonmaak gel kan herhaaldelijk worden gebruikt totdat de kleur donker wordt of het plakkerig wordt, dan moet je de gel vervangen door een nieuwe. Bewaar de reinigingsgel na het reinigen op een koele plaats. (Was de gel niet in water.)
Biologisch afbreekbaar
We willen allemaal iets doen voor ons milieu. Daarom is cleenbeen biologisch afbreekbaar! De gel is namelijk gemaakt van guam blad.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “cleenbeen® – Schoonmaak slijm – toetsenbord reiniger – Planten – Kruimel en stof vanger” te beoordelen