Clean Fresh WC Blokjes – Toiletblokjes Voordeelverpakking voor 5 maanden – Toiletblok Universeel voor elke Stortbak / GROHE / GEBERIT / Inbouwreservoir

14.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900980595758 Categorie:

Beschrijving

De Clean Fresh WC Blokjes zorgen bij elke spoelbeurt voor een krachtige hygiënische reiniging van het toilet.
Clean Fresh WC Blokjes met een reinigend vermogen tot wel 300 spoelbeurten per blok
Clean Fresh toilet blok zorgt bij elke spoelbeurt voor een hygiënische reiniging
Clean Fresh toiletblokken zorgen voor een langdurig en schone toilet
Clean Fresh toiletreiniger heeft een anti-kalk werking en verminderd kalkaanslag
Clean Fresh wc blokjes zorgen voor een zichtbare hygiëne
Clean Fresh toiletblokjes zijn universeel voor vrijwel elke stortbak inclusief de meeste GROH, GEBERIT, TECE en PureBasic reservoirs/inbouwreservoirs
Ben je op zoek naar een makkelijke manier om je toilet fris te houden? Ga dan voor deze Clean Fresh WC Blokjes Oceaan! Deze toiletblokjes zorgen voor een schone en frisse toilet vanaf het moment dat ze gebruikt worden. Bekijk hieronder de voordelen van de Clean Fresh Toilet Blokken:
Reinigende formule
De reinigende formule zorgt ervoor dat het toilet bij elke spoelbeurt weer krachtig gereinigd wordt. Het toiletwater zal blauw aangekleurd bijven, wat zorgt voor olfatorische als visuele frisheid!
Anti-kalk formule
Dankzij de anti-kalk formule wordt kalkaanslag bestreden. Nog een voordeel van de Clean Fresh Toiletblokjes!
Tot wel 300 spoelbeurten
De Clean Fresh WC Blokjes gaan tot wel 300 spoelbeurten per stuk mee. Gemiddeld spoelen we in Nederland 5x per dag het toilet. In een huishouden van 2 personen komt dit neer op 300 spoelbeurten per maand. De toiletblokjes zijn uitvoerig getest en gaan gemiddeld per stuk 1 maand mee. De vijf toiletblokjes gaan dus tot wel 5 maanden mee!
Met gereguleerde afgifte (MGA)
Dankzij de MGA-toepassing zal het blokje langzamer zijn frisheid afgeven, waardoor het blokje langer meegaat. Het water zal bij twee keer direct achter elkaar spoelen logischerwijs ontkleurder zijn bij de tweede spoeling. Het water zal door de MGA na enkele minuten weer volledig gekleurd zijn. Het voordeel van de MGA-toepassing is voornamelijk het feit dat de toiletblokjes tot wel 2x langer meegaan dan normaal!
Universele wc blokjes voor elk toiletreservoir
De Clean Fresh toilet blokken zijn geschikt voor vrijwel elke toiletreservoir en dus ook voor inbouwreservoirs, zoals stortbakken van het merk GROHE en GEBERIT. Het blokje is omhuld in een wateroplosbare folie. Zodra het blokje in de stortbark terecht komt, lost het wateroplosbare folie volledig op. Het blokje zal 5 minuten nadat het in het water zit beginnen te werken. Elk blokje gaat tot wel 300 spoelbeurten mee. Zodra het water bij het doorspoelen helemaal ontkleurd is, is het tijd om een nieuw blokje te plaatsen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clean Fresh WC Blokjes – Toiletblokjes Voordeelverpakking voor 5 maanden – Toiletblok Universeel voor elke Stortbak / GROHE / GEBERIT / Inbouwreservoir” te beoordelen