Citroenzuurpoeder 2,5 kg – Minerala – Citroenzuur – Citric Acid – Schoonmaak – Schoonmaakzuur – Poeder – Ontkalker – Bruismiddel

27.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703900218143884

Beschrijving

Citroenzuur voor een natuurlijke schoonmaak van uw koffiezetapparaat, vaatwas en huishouding.
In deze hersluitbare verpakking blijft de citroenzuurpoeder goed afgesloten en gemakkelijk herbruikbaar.
Algemene informatie van Baking Soda NL Citroenzuur van Minerala is een natuurlijk bewaarmiddel en zuurteregelaar, het versterkt de werking van antioxidanten en voorkomt de bruining van fruit en producten met vruchten. Het geeft ook een zure smaak aan voedingsmiddelen en frisdranken. Verder kan citroenzuur gebruikt worden als een milieuvriendelijk reinigingsmiddel en is een schoonmaakmiddel bij kalkaanslag en algen, haalt roest weg bij metalen voorwerpen en is een natuurlijke toiletreiniger. Ook in de persoonlijke verzorging kan citroenzuur gebruikt worden, onder meer voor in bad.
In een handige stazak, ook wel doypack genoemd, kan na opening de zak met een zipper weer gesloten worden zodat uw baking soda droog beschermd blijft. En omdat het een doorzichtige verpakking is kunt u direct zien hoeveel er nog aanwezig is!
Toepassingen
Citroenzuurpoeder wordt vaak gebruikt in commerciƫle producten zoals smeerkaas, sportdrank, compote, margarine, bak- en braadboter, (plantaardige) yoghurt met vruchten, cake en taart, frisdrank, instant sauzen, boter, jam, snoep en suikerwaren, siroop, kwark, nootjes, koffie, borrelhapjes, instant maaltijden, room, dressings, pastilles, koekjes, groenteconserven, instant soep, mayonaise, vleesbereidingen, suiker, fruitconserven, chocolademelk en fruitmelk.
Het is daarmee een ideaal bewaarmiddel, zuurteregelaar, voorkomt bruining van fruit, versterkt de gel in confituren en marmelades, geeft een zure smaak aan voedsel. Uiteraard is het samen met baking soda een perfect schoonmaakmiddel bij kalkaanslag en algen, haalt roest weg bij metalen voorwerpen, is een reukloos stopbad bij het ontwikkelen van foto’s en veel toegepast als natuurlijke toiletreiniger.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citroenzuurpoeder 2,5 kg – Minerala – Citroenzuur – Citric Acid – Schoonmaak – Schoonmaakzuur – Poeder – Ontkalker – Bruismiddel” te beoordelen