Cif Disinfect & Shine Pakket

14.33

Bekijken

Artikelnummer: 8703901003419859 Categorie:

Beschrijving

Cif Disinfect & Shine Pakket Het Cif Disinfect & Shine Pakket bevat de frisse Disinfect & Shine schoonmaakdoekjes en de Disinfect & Shine schoonmaak spray voor een optimaal schoon oppervlakte.
De Cif Disinfect & Shine Original Spray biedt het totaalpakket voor desinfectie en een stralend schoonmaak resultaat. Deze schoonmaakspray zijn ideaal voor het desinfecteren van gebruiksoppervlakken, zitplekken, tafeltjes en verwijdert makkelijk eten en drinken. De schoonmaakspray is een parfumvrije formule die zorgt voor een krachtige reiniging, werkt goed tegen vlekken en zorgt voor glanzend en stralend resultaat. Om gemakkelijk te desinfecteren en vuil te verwijderen even spuiten en afvegen met een schone doek voor een schone leefomgeving. Daarnaast bevat deze formule ook geen bleek en alcohol.
De Cif Disinfect & Shine schoonmaakdoekjes zijn ideaal voor het desinfecteren van gebruiksoppervlakken, zittplekken, tafeltjes en verwijdert makkelijk eten en drinken. De schoonmaakdoekjes zorgen voor een krachtige reiniging en bevatten geen bleek, alcohol en parfum. Je neemt de Cif Disinfect & Shine Original wipes gemakkelijik mee zodat jij overal kan genieten van deze desinfecterende schoonmaakdoekjes voor een stralend en schone leefomgeving.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cif Disinfect & Shine Pakket” te beoordelen