Cif CleanBoost Power & Shine Allesreiniger Ecorefill Capsules – 10 x 70 ml – Voordeelverpakking

13.70

Bekijken

Artikelnummer: 8703900646596723 Categorie:

Beschrijving

Met de krachtige Cif CleanBoost Power & Shine Allesreiniger Ecorefill Capsule vul je keer op keer je sprayflacon Power & Shine Allesreiniger bij.
Cif CleanBoost Power & Shine Allesreiniger Ecorefill Capsules tegen vuil
Een navulcapsule om de Cif Allesreiniger snel en gemakkelijk bij te vullen
Verwijdert hardnekkig vuil, vet en kalk – ook veilig voor de keukenwerkplek
Ecologisch verantwoorde navulcapsule: 100% recyclebaar, 75% minder plastic
Ideaal om oppervlakken snel te reinigen met een stralend resultaat
Effectief het huis reinigen doe je met Cif, al jaren dé schoonmaakexpert
Met de Cif CleanBoost Power & Shine Allesreiniger Ecorefill Capsule kun je keer op keer je Cif Power & Shine Allesreiniger sprayflacon bijvullen. Zo reinig je hardnekkig vuil, vet en kalk niet alleen op een effectieve manier, maar ook ecologisch verantwoord. Deze duurzame navulcapsule is 10x geconcentreerd, 100% recyclebaar en bevat ook nog eens 75% minder plastic dan de sprayflacon Cif Power & Shine Allesreiniger.
Cif CleanBoost Power & Shine Allesreiniger Spray is een veelzijdige en effectieve reinigingsspray met ontkalkingsingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze allesreiniger is ideaal voor dagelijks gebruik. Denk aan schoonmaken, ontvetten, het verwijderen van kalkaanslag en hardnekkig vuil. Ideaal voor de badkamer, de woonkamer en het toilet. Maar ook voor de keuken, want je kunt dit schoonmaakproduct veilig gebruiken op plekken waar voedsel bereid wordt. Cif CleanBoost Power & Shine Allesreiniger is ideaal om oppervlakken in het hele huis snel en grondig te reinigen met een stralend resultaat. Door het biologisch afbreekbare parfum ruikt het bovendien heerlijk fris. En als je de ecologische Cif CleanBoost Power & Shine Allesreiniger Ecorefill Capsules gebruikt zorg je voor een schoner huis met minder impact op het milieu.
Cif (toen nog Jif) kwam in 1971 op de markt en werd al snel een begrip. In 2001 werd Jif omgedoopt naar Cif. Inmiddels is er een breed assortiment Cif-reinigingsproducten dat regelmatig met nieuwe innovatieve varianten wordt uitgebreid. De schoonmaakmiddelen van Cif zijn bij uitstek geschikt voor alle schoonmaakkarweitjes in en om het huis. Cif probeert schoonmaken zo gemakkelijk mogelijk te laten zijn, zodat er meer tijd overblijft voor andere, leukere dingen. Cif is dan ook al jaren dé schoonmaakexpert.
t.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cif CleanBoost Power & Shine Allesreiniger Ecorefill Capsules – 10 x 70 ml – Voordeelverpakking” te beoordelen