CarPaste Blauw – Auto Interieur Reinigier – Keyboard Cleaner – Schoonmaakslijm – Slijm – Auto Schoonmaak Producten

14.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703902096448992 Categorie:

Beschrijving

Een stofvrije auto? Kies CarPaste! Alle lastig begaanbare plekken stofvrij
De Carpaste is handig in gebruik en bevat een citroen schoonmaak geur waardoor uw oppervlakte en handen weer fris ruiken tijdens en na gebruik. Door de kleine verpakking is de Carpaste gemakkelijk in uw auto te bewaren en klaar voor gebruik. Hoewel de CarPaste bedoeld is voor de auto kunt u het ook in het huis gebruiken, zo werkt de slijm goed op toetsenborden, controlers, telefoons en moeilijk begaanbare plekken in het huis.
Moeilijk begaanbare plekken: door zijn vloeibare vorm is de CarPaste uiterst geschikt voor het schoonmaken van moeilijk begaanbare plekken.
Citroengeur: de Carpaste bevat een citroengeur vergelijkbaar met schoonmaakmiddelen in de supermarkt, hierdoor ruiken uw handen en het schoongemaakte oppervlak fris.
Gamers: de CarPaste is uiterst geschikt voor de gamers onder ons, zo kunt u uw toetsenbord, muis en controler gemakkelijk stofvrij maken.
Wanneer ontvang ik het pakket?
U kunt de CarPaste binnen twee à drie werkdagen in huis verwachten. Bestelt u op een werkdag voor 4 uur dan wordt het pakket nog dezelfde dag nog verstuurd.
Waarom kiezen voor CarSweep?
Wij hopen u genoeg te hebben geïnformeerd over de CarPaste schoonmaakslijm. Zoals u aan onze beoordelingen kunt zien scoren wij een 9.0 bij onze klanten en daar zijn wij enorm trots op.
CarSweep staat voor goede kwaliteit en mocht er iets mis zijn met uw bestelling lossen wij dit altijd op. Daarnaast kunt u het product tot en met 30 dagen na uw bestelling altijd nog gratis retourneren indien het niet aan de verwachtingen voldoet.
Zoek niet verder en bestel nu de CarPaste schoonmaakslijm!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CarPaste Blauw – Auto Interieur Reinigier – Keyboard Cleaner – Schoonmaakslijm – Slijm – Auto Schoonmaak Producten” te beoordelen