CABBANI – Parketzeep – 1 Liter

24.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900568759282 Categorie:

Beschrijving

HOU JE VLOER IN TOPVORM Onderhoud van vloeren met olie afwerking De olie die we aanbrengen op onze vloeren bevat natuurlijke pigmenten en oliën die enkel met onze Cabbani onderhouds- en schoonmaakproducten behandeld mogen worden.
Voor het dagelijks onderhoud en een langdurige bescherming van uw geoliede vloer gebruikt u best een zachte veegborstel of de stofzuiger, gevolgd door een reiniging met ‘Cabbani parketzeep’. Om uw dof geworden parket grondig op te frissen en zijn zijdeachtige glans terug te geven, gebruikt u best ‘Cabbani onderhoudsolie’ in geconcentreerde vorm.
Indien uw vloer mat oogt door ingelopen en vastgekoekt vuil, biedt ‘Cabbani intensief reiniger’ de oplossing. Het gaat hier om een dieptereiniging waarbij ook wat olie wordt weggenomen. Daarom is het nodig om achteraf nogmaals te behandelen met ‘Cabbani onderhoudsolie’ in geconcentreerde vorm.
In geval van vloerverwarming dient de ‘Cabbani onderhoudsolie’ minstens tweemaal per jaar aangebracht worden om het hout voldoende te voeden.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CABBANI – Parketzeep – 1 Liter” te beoordelen