Bref Perfume Change Toiletblok – Lotus Bamboo – WC Blokjes Voordeelverpakking – 10 x 2 Stuks

54.90

Bekijken

Artikelnummer: 8703901048948404 Categorie:

Beschrijving

Bref zorgt voor een hygiënisch rein toilet
De nieuwe Bref WC Perfume Change Soft Lotus-Fresh Bamboo reinigt uw toilet grondig met zijn 4-functionele formule en verandert van geur bij elke spoelbeurt voor een unieke parfumbeleving!
Bref WC Perfume Change bevat een All in 1 formule met vier functies: reinigend schuim, vuilbeschermer, anti-kalk formule en extra frisheid.
Door de revolutionaire technologie biedt Bref WC Perfume Change een verandering van geur bij elke spoelbeurt voor een extra frisheid dimensie.
Door de verbeterde formule heeft dit toiletblok 10% meer frisheid dan de vorige Perfume Change varianten.
Een nieuw design met innovatieve balletjes met twee kleuren.
Voor een schoon, fris en speels toilet.
Met het nieuwe Bref WC Perfume Change toiletblok bent u verzekerd van een schoner en frisser toilet dan ooit. Door de verbeterde formule verspreidt het toiletblok 10% meer geur dan de vorige Perfume Change varianten. De revolutionaire technologie bevat een All in 1 formule met vier functies en verandert de geur bij elke spoelbeurt. Hierdoor kun je twee verschillende geuren in één toiletblok ervaren!
Gebruiksaanwijzing
Haal het toiletblok uit de verpakking en hang de houder aan de rand van het toilet waar de waterstroom het beste is. Spoel door en krijg een stralend schoon toilet.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bref Perfume Change Toiletblok – Lotus Bamboo – WC Blokjes Voordeelverpakking – 10 x 2 Stuks” te beoordelen